UTA adaugă forță ofensivă cu achiziționarea atacantului Aleksandar Vucenovic

Arad, 17 august 2023 – Echipa de fotbal UTA a făcut un pas semnificativ în consolidarea forței lor ofensive prin semnarea atacantului promițător Aleksandar Vucenovic. Cu vârsta de 25 de ani, Vucenovic, de origine austriacă și sârbă, a sosit la clubul arădean de la EN Paralimniou, o echipă din Cipru care a fost retrogradată în liga secundă la sfârșitul sezonului precedent.

Aleksandar Vucenovic / Facebook UTA Arad
Aleksandar Vucenovic / Facebook UTA Arad

Vucenovic a semnat un contract valabil doi ani și va purta numărul 17 la UTA, lăsat vacant de Virgiliu Postolachi, vârful vândut în Franța, la Grenoble. 

Cu un palmares impresionant și o abordare de joc captivantă, Aleksandar Vucenovic aduce un suflu nou echipei UTA. Cu o înălțime impozant[ de 1.88m și agilitate în mișcările sale, el promite să fie o prezență formidabilă în zona adversarului. Transferul său subliniază angajamentul clubului de a evolua și de a cuceri noi culmi în sezonul viitor.

Acest transfer vine ca o parte a strategiei de reconstrucție a echipei UTA înaintea noii stagiuni. Cu Vucenovic în rândurile lor, fanii sunt plini de speranță și nerăbdători să vadă cum se va dezvolta colaborarea sa cu ceilalți jucători cheie din echipă.

Ne-am înțeles cu atacantul, vine de la o echipă de primă ligă din Austria. A acceptat condițiile și deseară (n.a. miercuri) o să fie în Arad. Important e că vine, trebuia să ajungă mai devreme, au fost ceva probleme, dar mă bucur că am reușit să îl convingem să vină aici. Are talie bună, viteză bună, a dat și goluri în ultima perioadă și ăsta e un lucru pozitiv. O să mai vină un jucător cred că până duminică, un jucător de bandă, tot din Austria”, spunea Rednic despre noul său elev.

Aleksandar Vucenovic însuși a împărtășit cu entuziasm gândurile sale: “Este o onoare să fac parte acum din familia UTA. Sunt hotărât să-mi aduc contribuția maximă pe teren și să ajut echipa să atingă performanțe remarcabile. Abia aștept să încep antrenamentele și să îmi întâlnesc noii colegi de echipă.”

Cu pasul său în fotbalul românesc, Aleksandar Vucenovic aduce o combinație unică de experiență și energie proaspătă. Cu suportul fanilor în spatele lor, echipa UTA se pregătește să își înceapă călătoria în noul sezon cu încredere și determinare.

SURSĂlpf2.ro
Articolul precedent10 locuri de vizitat în Arad
Articolul următorCamuflare pentru Avioanele de Luptă F-35A

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.