TERMENI GENERALI

a. Acest site este proprietatea HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL (denumită în continuare “noi” sau “nostru”), o societate cu răspundere limitată înregistrată conform legislației din România, cu sediul social în România, Oras. Pecica, Sat. Turnu, Str. 7, Nr. 354, Jud. Arad. Prin accesarea acestuia sau a oricărei părți a acestuia, utilizatorii își exprimă implicit acordul cu termenii de mai jos.

b. HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL își rezervă dreptul de a schimba conținutul site-ului în orice moment, inclusiv modificări de structură, conținut și accesibilitate, fără un acord prealabil și fără notificare către utilizatori sau terțe persoane.

  1. CONȚINUT

a. Toate materialele publicate pe www.aradoficial.ro (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informații, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conținut), inclusiv cele incluse în newsletter, sunt protejate conform legilor aplicabile, inclusiv Legea nr. 8/1996, Legea nr. 84/1998 și Legea nr. 129/1992, republicată.

b. Utilizatorii nu au dreptul de a copia, stoca, modifica sau transfera în parte sau integral site-ul și/sau conținutul acestuia fără acordul scris al HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL.

c. Orice formă de copiere, stocare, modificare și/sau transmitere a conținutului, inclusiv cel din newsletter, este interzisă fără acordul prealabil și scris al HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL.

d. HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile sau litigiile rezultate din copierea, stocarea, modificarea sau transferarea conținutului în orice mediu.

e. Utilizatorii sunt încurajați să semnaleze încălcările drepturilor de autor sau alte încălcări prin intermediul secțiunii de Contact de pe site.

  1. DREPTURI DE AUTOR

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca și tipări conținut de pe acest site doar pentru uz personal sau necomercial, cu acordul scris al HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL pentru uz comercial.

b. Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea sau exploatarea conținutului site-ului fără acordul scris al HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL.

c. Aradoficial.ro și logo-ul său sunt proprietatea HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL și nu pot fi utilizate fără acordul scris al acesteia.

  1. RĂSPUNDERI

a. Utilizatorii sunt responsabili atât față de terți, cât și față de HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL pentru accesarea/utilizarea/exploatarea conținutului.

b. HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL își rezervă dreptul de a modera și șterge orice mesaj considerat abuziv sau defăimător.

  1. TRANSMITEREA DE INFORMAŢII CĂTRE ARADOFICIAL.RO

a. Prin transmiterea de informații, utilizatorii acordă HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL dreptul de a utiliza aceste informații în diverse moduri, conform politicilor site-ului.

b. Utilizatorii sunt responsabili pentru eventualele prejudicii cauzate de transmiterea informațiilor către HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL.

  1. OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR LA ÎNREGISTRARE

a. Accesul la conținutul online al site-ului se face parțial liber, parțial pe bază de înregistrare.

b. Utilizatorii trebuie să furnizeze date de contact valide la înregistrare.

c. Utilizatorii sunt de acord cu stocarea și procesarea datelor personale conform Legii nr. 677/2001.

d. Utilizatorii sunt responsabili de confidențialitatea parolelor și a informațiilor din contul lor.

e. Utilizatorii pot solicita modificarea sau ștergerea datelor personale prin contactarea HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL.

f. HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL nu își divulgă adresa de email a utilizatorilor fără acordul acestora.

g. HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL nu este responsabil pentru atacurile cibernetice sau pentru dezvăluirea datelor personale de către utilizatori.

h. HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL își rezervă dreptul de a modifica regulile fără notificare prealabilă.

  1. NEWSLETTER

a. Abonarea la newsletter este gratuită și se face la cererea utilizatorului.

b. Utilizatorii trebuie să furnizeze date reale pentru abonare.

c. Utilizatorii sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor lor personale pentru a primi newsletter-ul.

d. Aradoficial.ro nu garantează acuratețea sau disponibilitatea newsletter-ului și nu își asumă responsabilitatea pentru daunele cauzate de utilizarea acestuia.

e. Orice parte poate înceta furnizarea sau accesul la newsletter fără notificare.

  1. SECURITATE

HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL asigură securitatea datelor personale ale utilizatorilor și implementează măsuri pentru protejarea acestora.

  1. RĂSPUNDERE JURIDICĂ. DESPĂGUBIRI

a. Conținutul acestui site, inclusiv știrile, cotațiile, datele și alte informații, este furnizat de HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL și de către furnizorii săi de conținut. Acest site furnizează instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat și nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiții sau produse.

b. Noi, HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL, nu cerem clienților noștri informații personale prin intermediul unei corespondențe nesolicitate de aceștia. Orice tip de corespondență care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informații personale trebuie considerat un fals și raportat către noi prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site, după logare.

c. Noi, HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL, și furnizorii noștri de conținut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conținutului oferit de site și nici pentru orice acțiune care se bazează pe acest conținut. Noi își declinăm orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateții conținutului furnizat de terți sau a felului în care informația servește anumitor scopuri. Deși facem toate eforturile pentru a obține informații de încredere de la furnizorii noștri externi, nu garantăm acuratețea informațiilor furnizate de aceștia.

d. HM TRANSFORMATION CONCEPT SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza aceste condiții în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.