Încercarea de a extinde și de a câștiga mai mulți potențial asupra concurenților este un vis al oricărei firme mici sau mari. Listarea de afaceri locale online oferă acest avantaj pe care doar optimizarea prezenței și publicității online a companiei dvs. nu le poate acoperi. Acestea funcționează mult mai bine decât paginile galbene, oferind clienților informații instantanee despre companie.

6 motive pentru a vă înscrie afacerea într-un director local

Din acest motiv, 91% dintre clienții locali merg online pentru a căuta produse sau servicii pe care o companie le oferă la doar câteva străzi distanță. Următoarele sunt câteva avantaje uimitoare pe care le oferă directoarele locale și de ce nu doriți să le pierdeți:

Conversie ridicată

72% dintre persoanele care efectuează o căutare online locală ajung să viziteze unitatea cea mai apropiată de ele. Acum, ia în considerare asta pentru o clipă.

Când v-ați creat site-ul web al afacerii, ați început cu succes laborioasa călătorie de a încerca să vă clasați pe prima pagină a SERP, care durează în mod normal câteva luni! Dar aici, prin Catalogul afacerilor arădene, afacerea dvs. nu numai că primește atenția pe care o caută, ci o primește de la persoanele care sunt foarte susceptibile de a face o achiziție.

Mai multă vizibilitate la ușa ta

În zilele noastre, multe noi servicii de listare preferă să atragă informații despre companii din directoare mai mari. Prin urmare, prin crearea listei dvs. de afaceri unice în Catalogul afacerilor arădene, ve-ți avea șansa de listare și în alte câteva directoare, ceea ce se traduce printr-un raport de vizibilitate ridicat pentru compania dvs..

Moduri mai bune de a fi văzut

Este posibil să nu știți acest lucru, dar directoarele locale potrivesc compania dvs. cu căutările locale pe baza diferitelor criterii. Acesta face parte din motivul pentru care trebuie să vă asigurați că informațiile dvs. din orice listă locală sunt exacte și extinse.

Aceste directoare de listare știu că majoritatea clienților potențiali nu știu numele companiei pe care o caută. Deci, directoarele locale utilizează informațiile pe care le le oferiți pentru a vă potrivi cu un potențial client pe baza serviciilor necesare, a locației companiei și a categoriei, pentru a numi câteva.

Spune-ți adevărata poveste

Directoarele de afaceri locale oferă companiilor spațiul pentru a adăuga detalii cruciale despre produsele și serviciile lor. Acum, este esențial să nu ignorați această oportunitate, deoarece 93% dintre consumatori sunt frustrați de informațiile incorecte ale unei companii într-un director online.

Crește-ți marca

Un alt beneficiu cheie al directorului local de afaceri este acela că permit firmelor de tot felul să-și dezvolte marca susținând o bună reputație. Oamenii care v-au folosit serviciile vă pot evalua firma și pot scrie despre experiența lor. Aceasta este o modalitate excelentă de a convinge alți cumpărători, deoarece 88% dintre consumatori au încredere în recenziile online.

Eficiența costurilor

Pentru prețul înregistrării firmei dvs. într-un director online, acestea oferă, de asemenea, o mulțime de alte beneficii. Aveți șansa de a atrage mai mult trafic către site-ul dvs. web, de recenzii autentice, de a vă îmbunătăți rangul motorului de căutare, de a vă conecta la o mulțime de consumatori în doar câteva minute de listare.

Catalogul afacerilor aradene!

Ne puteți vizita și pe pagina noastă de facebook!

Articolul următorCe este un director de afaceri?