marți, aprilie 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 Saptamana Aceasta

spot_img

Articole

Arad capitala drag racing-ului pentru doua zile

Arad capitala drag racing-ului – Pasionații de mașini și motociclete sunt invitați în weekend-ul 6-7 mai la Aeroportul International Arad, unde va avea loc prima etapă din Campionatul National de Dragracing 2023.

Arad capitala drag racing-ului pentru doua zile!

Competiția va aduce în fața publicului cele mai rapide și puternice vehicule modificate din România și Europa, care se vor întrece pe pista din Arad timp de două zile.

Cu puteri impresionante de până la 1500 de cai și viteze de peste 300 km/h, aceste mașini și motociclete vor oferi o experiență unică și o atmosferă plină de adrenalină. Evenimentul este organizat sub tutela Federatiei Romane de Automobilism Sportiv și a Federatiei Romane de Motociclism.

Pentru a participa la eveniment, biletele pot fi achiziționate la intrare.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai noi informații despre Campionatul National de Dragracing 2023, puteți urmări evenimentul pe site-ul oficial și pe rețelele sociale.

Campionatul Național de Drag 2023
Locatie: Aeroport Arad
Data: 6-7 mai 2023

Intrarea: 50 lei/zi sau 80 lei/eveniment.
Intrare este gratuita pentru copii pana la 14 ani.
Cursa reprezinta prima etapa din Campionat, la eveniment va fi prezenta o Autospeciala de stingere incendii, Ambulanta, Jandarmeria, Politia, firma de securitate, catering.
Sunt asteptati piloti cu masini modificate atat din Romania cat si din afara tarii.
Biletele de intrare se vor gasi numai in zilele de concurs la intrarea pe aeroport.
Va asteptam!

În concluzie, pasionații de mașini și motociclete nu ar trebui să rateze această oportunitate unică de a vedea cele mai puternice și rapide vehicule din România, într-un eveniment plin de adrenalină și experiențe de neuitat.

C.N. Drag, Etapa I, Arad 2023

Pasionații de mașini și motociclete sunt invitați în weekend-ul 6-7 mai la Aeroportul International Arad, unde va avea loc prima etapă din Campionatul National de Dragracing 2023. Aradul devine capitala drag racing-ului pentru doua zile! Competiția va aduce în fața publicului cele mai rapide și puternice vehicule modificate din România și Europa, care se vor întrece pe pista din Arad timp de două zile. Cu puteri impresionante de până la 1500 de cai și viteze de peste 300 km/h, aceste mașini și motociclete vor oferi o experiență unică și o atmosferă plină de adrenalină. Evenimentul este organizat sub tutela Federatiei Romane de Automobilism Sportiv și a Federatiei Romane de Motociclism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare