Zeci de amenzi și permise reținute șoferilor de pe raza județului Arad

  • 0

Zeci de amenzi și permise reținute șoferilor de pe raza județului Arad

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din județul Arad au desfășurat mai multe acțiuni preventive pentru impunerea respectării legislației rutiere și descurajarea fenomenului infracțional. În cadrul acestor acțiuni, sute de persoane au fost controlate, iar rezultatele au fost semnificative în identificarea și sancționarea neregulilor.

În localitatea Sântana, polițiștii au desfășurat o acțiune duminică dimineață, alături de forțe din mai multe localități învecinate. Au fost legitimate 98 de persoane, dintre care 24 au fost testate pentru consum de alcool și droguri. Totodată, au fost verificate 87 de vehicule, dintre care 10 transportau material lemnos. În urma acestor verificări, au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 20.000 de lei, iar două permise de conducere au fost reținute.

În orașul Ineu, activitățile au avut loc pe timp de noapte și au implicat atât polițiști, cât și jandarmi. Au fost controlate 53 de persoane și verificate 35 de autovehicule. În total, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, iar două permise de conducere au fost reținute.

În alte localități precum Sebiș, Curtici și Zădăreni-Zăbrani-Ususău, polițiștii au desfășurat acțiuni similare, soldate cu aplicarea unui număr semnificativ de amenzi și reținerea unor permise de conducere. În total, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 40.000 de lei și au fost testate peste 50 de persoane pentru consum de alcool și droguri.

Aceste acțiuni fac parte din eforturile constante ale poliției din județul Arad de a menține siguranța și ordinea publică pe drumurile din zonă. Polițiștii reamintesc că astfel de acțiuni vor continua să fie desfășurate în mod regulat, atât în municipiu, cât și în întregul județ, pentru asigurarea respectării normelor rutiere și prevenirea evenimentelor neplăcute.

Festivalul Internațional de Teatru Nou, ajuns la cea de a IX-a ediție
Prev Post Festivalul Internațional de Teatru Nou, ajuns la cea de a IX-a ediție
Prognoza Meteo: săptămâna 15-21 aprilie
Next Post Prognoza Meteo: săptămâna 15-21 aprilie

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *