„Veniți cu Noi” sărbătorește 39 de ani de drumeție printr-o excursie la Bodrogu Vechi

  • 0

„Veniți cu Noi” sărbătorește 39 de ani de drumeție printr-o excursie la Bodrogu Vechi

În inima frumuseții naturale din județu Arad, iubitorii de drumeție se pregătesc să sărbătorească aniversarea a 39 de ani de existență a Asociației pentru Turiști Nefumători și de Ocroire a Naturii „Veniți cu Noi!”. Cu un entuziasm molipsitor și dorința de a împărtăși bucuria descoperirii naturii, membrii asociației pregătesc o excursie specială la Bodrogu Vechi pentru a marca acest moment important.

Cu motto-ul lor inspirațional, „Veniți cu Noi!”, Asociația invită pe toți cei pasionați de aventură și de conexiunea cu natura să li se alăture sâmbătă, 20 aprilie 2024, pentru o zi de explorare și bucurie. Traseul propus promite să ofere o experiență diversificată și memorabilă, pornind de la Arad și ajungând până la pitorescul Bodrogu Vechi.

Cu plecare din stația CFR Arad la ora 7:09, participanții vor călători prin peisaje fascinante, traversând localități și păduri, și ajungând la destinația finală cu trenul. De acolo, călătoria continuă pe jos, prin trasee pline de frumusețe și peisaje de poveste, avându-i ca ghizi pe experimentații Ittu Ioan și Oltean Vasile, membri devotați ai asociației.

Traseul de aproximativ 19 km include puncte de interes precum Mănăstirea Hodoș-Bodrog și frumoasa pădure Popin, oferind participanților ocazia să se bucure de aer curat și să se reconecteze cu natura într-un mod autentic și relaxant.

Conducători de grup: Ittu Ioan (tel. 0770-246.949) și Oltean Vasile (tel. 0770-452.514). Cheltuieli de transport: 25 lei. Aduceți pelerină, bidon cu apă.

Întâlnirea și organizarea sunt gestionate cu grijă și atenție de către conducerea asociației, asigurându-se că toți participanții se bucură de o experiență sigură și plină de satisfacții. Cu cheltuieli de transport accesibile și sfaturi utile, cum ar fi să aducă o pelerină și un bidon cu apă, organizatorii demonstrează că pasiunea lor pentru drumeție merge mână în mână cu responsabilitatea și grijile față de participanți.

Într-o lume agitată și aglomerată, excursiile precum aceasta oferă o oază de liniște și conexiune, aducându-ne aminte de frumusețea simplă și autentică a naturii și de bucuria de a împărtăși această experiență alături de alți entuziaști. Asociația „Veniți cu Noi!” continuă să inspire și să aducă împreună o comunitate de oameni dornici să exploreze, să descopere și să împărtășească frumusețea lumii naturale.

Astfel, cu toată pregătirea și entuziasmul pentru această excursie aniversară la Bodrogu Vechi, Asociația pentru Turiști Nefumători și de Ocroire a Naturii „Veniți cu Noi!” invită pe toți cei curioși și dornici să se alăture acestei călătorii de neuitat în mijlocul naturii, sărbătorind 39 de ani de aventuri și conexiuni autentice.

Încurajarea zilei pentru tine
Prev Post Încurajarea zilei pentru tine
reStart literar… de Ziua Cărții, la Bibliotecă!
Next Post reStart literar… de Ziua Cărții, la Bibliotecă!

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *