miercuri, aprilie 17, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 Saptamana Aceasta

spot_img

Articole

Tenori de excepție în turneul “3 VOCI MAGNIFICE”

Tenori de excepție în turneul 3 VOCI MAGNIFICE: Alin Stoica, Vlad Miriţă și Ştefan von Korch

Primăvara aduce cu sine un eveniment muzical de excepție în lumea artistică românească, reunind trei nume marcante ale tenorilor într-un turneu extraordinar intitulat “3 VOCI MAGNIFICE”. Alin Stoica, Vlad Miriţă și Ştefan von Korch, soliști consacrați, se pregătesc să încânte publicul în cadrul unor concerte de neuitat, iar pe 12 Mai, ora 19:00, Aradul va fi gazda unui eveniment deosebit la Filarmonica Arad.

Repertoriu de excepție:

În cadrul turneului, publicul va fi răsfățat cu minunate secvențe muzicale care își au locul în inimile melomanilor din întreaga lume. Celebrele canzonete “O Sole Mio”, “Granada” sau “Valencia”, dar și ariile cele mai aplaudate din “Rigoletto”, “Traviata”, “Bărbierul din Sevilla” sau “Elixirul Dragostei” vor fi interpretate magistral de cei trei tenori.

Participarea specială a Orchestrei Simfonice Valahia:

Alături de cei trei soliști, se va afla și Orchestra Simfonică Valahia, care și-a câștigat reputația prin acompaniamentul lui Placido Domingo în concerte prestigioase de la București și Cluj-Napoca, din luna noiembrie a anului trecut.

Cugetări ale soliștilor:

Înaintea acestui eveniment memorabil, soliștii împărtășesc cu publicul emoțiile și bucuria lor. Ștefan von Korch îi invită pe spectatori să se alăture acestei “primeveri muzicale”, subliniind că melodiile precum “La Donna e Mobile”, “Santa Lucia” sau “Nesun Dorma” vor fi intensificate de interpretările live.

Alin Stoica așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul din fiecare oraș, iar Vlad Miriţă subliniază că muzica este cel mai scurt drum spre inima publicului, fiind onorat să parcurgă această călătorie alături de colegii săi.

Despre soliști:

  • Alin Stoica: Singurul tenor român care a avut onoarea de a concerta la Vatican și a fost invitatul Papei într-o întrevedere privată. Premiat cu prestigiosul premiu “Luciano Pavarotti”, Alin Stoica este recunoscut pentru interpretările sale magistrale pe scenele Operei Naționale din București.
  • Ştefan von Korch: Aclamat pentru acutele sale remarcabile, Ştefan von Korch a participat la numeroase producții naționale și internaționale, aducând un suflu nou în lumea muzicală românească.
  • Vlad Miriţă: Maestru al crossover-ului, Vlad Miriţă își leagă numele de participarea României la Eurovision în 2008, dar și de apariții pe scene lirice de marcă.

Detalii și bilete:

Datele confirmate pentru derularea turneului 3 VOCI MAGNIFICE sunt:

  • 7 Mai: CLUJ-NAPOCA – Casa de Cultură a Studenţilor
  • 9 Mai: SIBIU – Centrul Cultural Ion Besoiu
  • 12 Mai: ARAD – Filarmonica Arad
  • 23 Mai: CONSTANŢA – Casa de Cultură a Sindicatelor

Biletele pentru aceste evenimente de excepție se găsesc exclusiv pe More.com, la prețuri cuprinse între 140 și 205 lei. Nu ratați ocazia de a fi martorii unui spectacol deosebit, în care talentul și pasiunea se îmbină pentru a crea momente memorabile în inimile ascultătorilor.

Încheierea acestui articol subliniază nu doar anticiparea și entuziasmul pentru turneul 3 VOCI MAGNIFICE, ci și promisiunea unui spectacol memorabil care va încânta și va rămâne în inimile publicului. Talentul incontestabil al celor trei tenori – Alin Stoica, Vlad Miriţă și Ştefan von Korch – va transforma fiecare concert într-o experiență muzicală de neuitat. Cu repertorii variate și emoționante, acompaniate de Orchestra Simfonică Valahia, aceste concerte vor rămâne în memoria ascultătorilor mult timp după ce ultimele note se vor stinge. Biletele sunt disponibile exclusiv pe More.com, iar iubitorii de muzică nu ar trebui să rateze ocazia de a asista la acest eveniment remarcabil. Pentru o seară de excepție, marcați cu roșu data de 12 Mai și pregătiți-vă să vă lăsați purtați de cele trei voci magnifice într-o călătorie muzicală captivantă și plină de emoție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare