Spectacolul cu opera rock Meșterul Manole anulat la Arad

  • 0

Spectacolul cu opera rock Meșterul Manole anulat la Arad

Spectacolele cu “Meşterul Manole – Operă Rock” de la Arad, Cluj-Napoca şi Sibiu au fost anulate.

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian informează, cu profund regret, că

turneul spectacolului “Meşterul Manole Operă Rock” ce ar fi trebuit să aibă loc în Arad, Sibiu și Cluj–Napoca în intervalul 21 – 23 Aprilie a fost anulat, din motive independente de voinţa instituţiei.

După cum se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Teatrului: “această decizie a fost luată din motive independente de echipa Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, este atribuită circumstanțelor legate exclusiv de organizatorul local. Înțelegem dezamăgirea pe care această veste o poate provoca spectatorilor curioși de această punere în scenă a legendei celei mai frumoase mănăstiri din Argeș și ne exprimăm speranța că, în viitorul apropiat, vom putea împărtăși cu publicul din afara capitalei pasiunea și arta ce caracterizează acest titlu din repertoriul nostru.”

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian precizează şi că instituţia nu a instrumentat vânzarea biletelor, şi că recuperarea contravalorii acestora se va face de pe platforma de pe care acestea au fost achiziţionate.

Femeie, reținută în zona gării din Arad, deoarece a găsit o poșetă cu bani și telefoane și nu a predat-o poliției
Prev Post Femeie, reținută în zona gării din Arad, deoarece a găsit o poșetă cu bani și telefoane și nu a predat-o poliției
Românii, pupători din fire nu au lecuire
Next Post Românii, pupători din fire nu au lecuire

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *