miercuri, aprilie 17, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 Saptamana Aceasta

spot_img

Articole

Revolut redefinește călătoriile internaționale

Revolut lansează eSIM în România

Revolut, băncile digitale inovatoare și aflate în creștere, a anunțat recent lansarea eSIM-ului în România, marcând un pas semnificativ în evoluția serviciilor financiare și a conectivității mobile.

Prin această inițiativă, toți clienții Revolut din România vor beneficia de acces la date mobile în timpul călătoriilor internaționale, fără a se confrunta cu întreruperi sau tarife de roaming neașteptate.

Conform comunicatului emis de băncile digitală, clienții Revolut care dețin telefoane compatibile cu tehnologia eSIM vor putea instala acest serviciu pe telefoanele lor mobile, indiferent de tipul de plan deținut – Standard, Plus, Premium, Metal sau Ultra.

Prin eSIM, utilizatorii pot încărca date oriunde călătoresc, eliminând necesitatea unui SIM fizic și evitând folosirea datelor mobile incluse în abonamentul lor de telefonie mobilă.

eSIM-urile sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor Apple și Android 4G/5G și sunt ușor de instalat, fără a fi nevoie să se descarce aplicații suplimentare sau să se folosească un SIM fizic.

Acest serviciu oferă utilizatorilor o experiență fără întreruperi, permițându-le să acceseze aplicația Revolut și toate produsele și funcțiile acesteia, inclusiv posibilitatea de a-și adăuga o cantitate mai mare de date mobile, chiar și atunci când nu au acces la date într-o țară străină.

Pentru a face acest serviciu cât mai accesibil, Revolut a lansat prețuri competitive, începând de la 1 euro (aproximativ 5 lei) pentru 1 GB de date în peste 100 de țări.

Utilizatorii vor avea, de asemenea, opțiunea de a alege între mai multe planuri de date, variind de la 1 GB până la 20 GB, și planuri regionale sau globale pentru a acoperi mai multe țări cu un singur plan.

Această mișcare marchează un alt pas înainte pentru Revolut, o bancă digitală licențiată, care își extinde prezența și inovațiile pentru a oferi o experiență financiară mai bună și mai conectată pentru milioane de clienți în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare