S.C. SPORTS FIELDS S.R.L. a triumfat în cadrul licitației pentru servicii de proiectare tehnică și execuție lucrări la obiectivul de investiții „Renovare și Restaurare Teren de Gazon – Stadionul Francisc Neuman, Arad”. Inițiată în luna mai de societatea Recons, această licitație a fost câștigată de S.C. SPORTS FIELDS S.R.L.

Valoarea inițială estimată pentru această investiție a fost de 9.408.143 lei, fără TVA, în timp ce oferta câștigătoare se ridică la 8.817.296 lei, fără TVA.

Detaliile ofertei sunt astfel structurate:

  • Proiectare și Asistență Tehnică: 215.000 lei, fără TVA.
  • Lucrări de Execuție: 8.602.296 lei, plus TVA.

Contractul va acoperi un interval de până la 3 luni pentru serviciile de proiectare și până la 5 luni pentru execuție, urmate de o lună adițională pentru menținerea suprafeței.

Data limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilită la 14.06.2023, iar două oferte au fost înregistrate:

  1. S.C. SPORTS FIELDS S.R.L.
  2. S.C. UNICOMP S.A.

Printre lucrările planificate pentru acest proiect se numără reparația sistemelor de drenaj și dezghețare, reamenajarea substratului de bază, refacerea stratului de sol și actualizarea sistemului de irigații. Etapa finală va consta în instalarea unui covor de gazon hibrid, îmbinând elemente de gazon natural cu cele artificiale.

În același context, vor fi procurate echipamente și utilaje necesare pentru întreținerea suprafeței de joc, precum Sisteme UV de dezinfectare, ventilațoare umidificatoare, mașini de tuns iarba cu cuțite elicoidale și sisteme de aerare.

Printre proiectele de succes deja realizate de câștigătorul licitației se numără amenajarea gazonului pentru „Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf” și lucrările de restaurare la Stadionul de fotbal din Complexul Sportiv Craiova.

Această investiție îi va permite Arenei Francisc Neuman să se conformeze standardelor UEFA și FRF prin reconstrucția completă a terenului de joc.

Articolul precedentPătrundeți în Universul Financiar al Conducătorilor Aradului
Articolul următorAUR Arad se Angajează în Acțiune: Prima Ședință a Biroului Municipal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.