Preotul Francisc Doboș, invitat în Arad, la conferința „Credința Culturii – Conversații Cruciale”

  • 0

Preotul Francisc Doboș, invitat în Arad, la conferința „Credința Culturii – Conversații Cruciale”

Miercuri, 24 aprilie, Sala Filarmonicii din Arad va găzdui cea de-a treia ediție a conferinței „Credința Culturii – Conversații Cruciale”, un eveniment ce promite să ofere o incursiune fascinantă în intersecția dintre credință și cultură. Invitatul special al acestei ediții este preotul Francisc Doboș, iar moderatoarea va fi Cristina Olariu de la Radio Vocea Evangheliei.

Conferința, care va începe la ora 19:00, propune un dialog amplu despre teme esențiale din sfera spiritualității și a culturii contemporane. Sub îndrumarea preotului Francisc Doboș și a moderatorului Cristina Olariu, participanții vor fi invitați să exploreze perspective și dialoguri care să provoace gândirea și să îmbogățească sufletul.

Momentul artistic al serii va fi susținut de Formația Desiderio Quintet, aducând o notă de frumusețe și armonie în cadrul evenimentului.

Accesul la conferință este gratuit, dar se face exclusiv pe bază de invitație. Pentru a obține invitații, acestea pot fi solicitate prin intermediul mai multor canale: prin intermediul Asociației Aradul Fericit, completând formularul online sau telefonic la numărul (+40 728 054 085); prin contactarea Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad la numărul de telefon 0257/280260; sau direct de la sediul Centrului Municipal de Cultură Arad sau de la casieria Filarmonicii Arad, în intervalul de program menționat.

Conferința „Credința Culturii – Conversații Cruciale” promite să fie o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți, oferind oportunitatea de a reflecta asupra legăturii dintre credință și cultura contemporană, într-un cadru propice dialogului și introspecției.

Guvernul acordă o zi liberă suplimentară de Paști, pentru angajații din sectorul bugetar
Prev Post Guvernul acordă o zi liberă suplimentară de Paști, pentru angajații din sectorul bugetar
Magistrați pentru o zi în sala de judecată a Palatului Justiției din Arad
Next Post Magistrați pentru o zi în sala de judecată a Palatului Justiției din Arad

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *