Pisica, prietenul care te alege

  • 0

Pisica, prietenul care te alege

Crezi că tu îți alegi animalul de companie? În realitate, el te alege pe tine!

Nimic nu este întâmplător

Ai crezut că pisica a apărut întâmplător pe stradă, la poartă sau ți-a fost dăruită? Adevărul este că pisica te-a ales pe tine pentru că aveai nevoie de ea. Primește-o în viața ta, pentru că a venit să te ajute și să-ți facă bine.

Pisicile și energia lor vindecătoare

Din punct de vedere energetic, pisicile au o vibrație ridicată. Ele îți simt energia, știu când ești sănătos sau bolnav și se așază exact acolo unde simți durere, preluând asupra lor boala și energia negativă. De aceea, când pisica se îmbolnăvește, este posibil ca cineva din familie să nu se simtă bine și ea să fi preluat acea energie negativă.

Recunoaște-ți emoțiile

Este important să ne recunoaștem emoțiile și să conștientizăm ce se întâmplă în interiorul nostru. Animalele de companie, în special pisicile, au rol de vindecători în viața noastră. Multe dintre ele preiau toxicitatea noastră pentru a ne ajuta să ne vindecăm, iar din iubire pentru noi, pot alege să preia boala și chiar să moară pentru a ne salva.

Mesajul pisicii

Dacă ar putea vorbi, pisica ți-ar spune: “Am văzut cât îți este de greu și că ai nevoie de cineva care să te iubească sincer. De aceea am apărut în viața ta, pentru a-ți oferi iubire și bucurie, pentru a te vedea din nou fericit. Voi fi alături de tine chiar și în momentele grele. Însă te rog, dacă îmi dau viața pentru tine, învață lecția pe care am venit să te învăț: conștientizează că e nevoie să fii bine cu tine însuți, să-ți vindeci emoțiile negative și să te iubești așa cum te iubesc și eu.”

Oferă-le dragoste necondiționată

Să le oferim pisicilor meritul cuvenit, să le iubim și să le dăm toată dragostea noastră, așa cum ne-o oferă și ele: pur, inocent și necondiționat. Să ne bucurăm că ne-au ales pe noi în viața lor!

 

Pisica, prietenul care te alege * Biji

Pisica, prietenul care te alege

 

Spre folos,

Sorina Anca

Nașterea proiectului de film “Prada” – O poveste despre pasiune și colaborare
Prev Post Nașterea proiectului de film “Prada” – O poveste despre pasiune și colaborare
Interviu cu Andea Gina – expert în micropigmentare
Next Post Interviu cu Andea Gina – expert în micropigmentare

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *