Nașterea proiectului de film “Prada” – O poveste despre pasiune și colaborare

  • 0

Nașterea proiectului de film “Prada” – O poveste despre pasiune și colaborare

Într-un cadru de poveste, trei absolvenți ai Academiei de Film “Iura Film Academy” au decis să sfideze convențiile și să creeze ceva cu totul nou. Lucia Barath, Oancea Daniel și Marius Grosu au pus bazele unui proiect ambițios: un serial de film în care niciunul dintre actori nu era profesionist. Astfel s-a născut “Prada”, o producție inovatoare ce promite să schimbe regulile jocului în cinematografia românească.

 

Ideea a început să prindă contur într-o zi obișnuită, în fața scenariului scris de Oancea Daniel. “Ok… hai să îl facem!”, au spus cei trei, plini de entuziasm și dornici de aventură. Astfel a început o călătorie plină de provocări și momente memorabile.

 

Lucia Barath, cu o carismă și o determinare de neegalat, a fost motorul castingului. Grație ei, oameni din toate domeniile de activitate au venit să își încerce norocul. Designeri și creatori de modă, antreprenori, studenți și profesioniști din diverse alte domenii au răspuns apelului, aducându-și contribuția unică la proiect. Fiecare rol a fost ales cu grijă, în funcție de personalitatea și abilitățile fiecăruia, pentru a da viață personajelor într-un mod cât mai autentic.

 

Marius Grosu, cu o viziune clară și o atenție deosebită la detalii, a coordonat echipa tehnică și logistică. Alegerea locațiilor, organizarea echipamentelor și gestionarea resurselor au fost realizate cu o precizie impecabilă, asigurând un cadru propice pentru filmările ce urmau să înceapă.

 

Dar drumul până la primele cadre nu a fost ușor. A fost nevoie de multe ore de muncă asiduă, de perseverență și de o colaborare strânsă între toți cei implicați. Fiecare participant a adus ceva unic, transformând proiectul într-o adevărată operă colectivă. “Prada” nu este doar un serial de film, ci și o mărturie a puterii colaborării și a pasiunii pentru artă. Astfel, visul celor trei absolvenți a devenit realitate, iar “Prada” a prins viață prin eforturile și dedicarea unei echipe diverse și entuziaste. Acest proiect nu este doar o premieră pentru ei, ci și un exemplu de cum pasiunea și colaborarea pot duce la realizarea unor lucruri mărețe.

 

În concluzie, “Prada” este mai mult decât un simplu serial de film. Este o poveste despre curaj, inovație și spirit de echipă, care cu siguranță va captiva și inspira publicul. Rămâneți aproape pentru a descoperi aventurile fascinante și personajele vibrante ce prind viață în această producție unică.

 

“Prada este ceva unic, o provocare în sine, o ieșire din conformitate…Faptul că în acest proiect nu au fost implicați actori profesioniști, ci oameni obișnuiți, naturalețea oamenilor, combinată cu flamboaianta poveste a făcut ca acest proiect să fie o experiență fabuloasă pentru mine.” a spus designerul arădean Paul Micsa. “Cu o echipă fantastică, am demonstrat că oricine poate deveni prada…”

 

Premiera filmului va avea loc pe data de 07.06.2023, la ora 18:00, la Cinema Arta din Arad. Vă așteptăm să fiți alături de noi!

 

 

Prada, Film, Poveste,

Prada, Film

Paul Misca, designerul Arădean, Poveste

Paul Misca, designerul Arădean

 

Interviu cu Alin Adrian Buțurcă: pasiune și inovație în horticultură
Prev Post Interviu cu Alin Adrian Buțurcă: pasiune și inovație în horticultură
Pisica, prietenul care te alege
Next Post Pisica, prietenul care te alege

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *