Misiune de salvare: doi motocicliști rătăciți în pădure la Bârzava

  • 0

Misiune de salvare: doi motocicliști rătăciți în pădure la Bârzava

Într-o zi însorită de duminică, o plimbare cu motocicleta prin pădurea dintre localitățile Văsoaia și Bârzava s-a transformat într-o experiență înspăimântătoare pentru doi aventurieri. Ceea ce ar fi trebuit să fie o excursie plăcută s-a transformat brusc într-o încercare de supraviețuire, iar intervenția rapidă a autorităților a fost crucială pentru salvarea lor.

În urma unei alerte, echipele de intervenție de la ISU Arad și Secția de Pompieri Bârzava au intrat imediat în acțiune. Misiunea: să găsească și să aducă în siguranță cei doi motocicliști rătăciți.

Coordonând operațiunea, salvatorii au pornit în căutarea celor doi aventurieri care se pierduseră în adâncurile pădurii. Cu determinare și expertiză, echipele de intervenție au reușit să localizeze și să aducă în siguranță motocicliștii.

George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, a confirmat succesul misiunii și a adus mulțumiri echipelor implicate. „Căutarea a fost executată de 3 salvatori ai Secției Bârzava”, a declarat Pleșca, subliniind efortul și dedicarea membrilor echipei de intervenție.

Motocicliștii au fost găsiți și predați echipajului SMURD Bârzava. Cu toate că au fost deshidratați, au fost evaluati și s-au aflat într-o stare bună, refuzând transportul la unitatea medicală.

În final, această intervenție reușită demonstrează importanța promptitudinii și profesionalismului echipelor de intervenție în situații de urgență. În această duminică, doi aventurieri s-au întors acasă în siguranță, mulțumită angajamentului și dedicării salvatorilor.

Orășeni mutați la țară, un fenomen tot mai des întâlnit
Prev Post Orășeni mutați la țară, un fenomen tot mai des întâlnit
Elevi arădeni, premiați la Concursul de recitatori din Uzdin
Next Post Elevi arădeni, premiați la Concursul de recitatori din Uzdin

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *