Descriere

Cofetăria CapriceIdeologia cofetăriei noastre

Fericirea poate sta și într-un desert.

Fiecare zi are nevoie de o clipă dulce, iar cofetăria Caprice oferă acest lucru clienților noștri.

Cofetăria Caprice reprezintă un tărâm de poveste, într-o lume care poartă cu sine cele mai bune arome ale torturilor, cele mai gustoase prăjituri, cel mai savuros miros al produselor de patisserie.

Suntem pregătiți în permanență să facem față cu brio celor mai aprige provocări.

Ne dorim că produsele noastre să spună o poveste delicioasă, de aceea preocuparea noastră este de a rafina rețetele în mod constant pentru a ajunge la gusturile fiecărui client, să fie mulțumit de produsele noastre.

Misiune

Cofetăria Caprice are că misiune principală promovarea și dezvoltarea continuă a standardelor de excelență în domeniul serviciilor și produselor de patiserie și a dulciurilor. Obiectivul nostru este de a ne consolida poziția pe piață locală, de a ne extinde și a ne dezvolta în mod responsabil, astfel încât clienții noștri să fie în permanență mulțumiți de produsele oferite.

Viziune

Ne-am propus să furnizăm servicii și produse de cofetărie de foarte bună calitate pentru clienții noștri, aceștia fiind în centrul sistemului nostru de lucru.

Îmbinam ideile tale cu pasiunea noastră pentru a te bucura cu desertul pe care îl meriți!

Valori

Integritate și Respect: suntem corecți și responsabili, arătând preocupare pentru partenerii, consumatorii și angajații noștri.

Flexibilitate: avem mereu în centrul preocupărilor nostre dorința partenerilor și clienților, adaptandu-ne în funcție de dorințele și necesitățile fiecarora.

Grija fața de produsul livrat: punem accent pe calitatea produsului nostru și pe gustul desăvârșit, astfel încât fiecare prăjitură livrată să ofere un motiv de bucurie pentru cei care le savurează.

Galerie

Video

Astăzi
Deschide
9:00 am - 7:00 pm

luni
9:00 am - 7:00 pm
marți
9:00 am - 7:00 pm
miercuri
9:00 am - 7:00 pm
joi
9:00 am - 7:00 pm
vineri
9:00 am - 7:00 pm
sâmbătă
9:00 am - 7:00 pm
duminică
10:00 am - 7:00 pm

Adăugați o recenzie și o evaluare

Fii primul pentru a revizui "Cofetăria Caprice"