Descriere

Cabina Video 360°  Arad

Inovație, distracție și momente de neuitat. CABINA VIDEO 360°  Arad-  Tehnologia 360° captează video-uri slow & fast motion din orice unghi. Această este lumea 360°.

Numele meu este Yasmin și sunt o tânără care de mult timp caută o afacere care să o reprezinte . Prima oară când am văzut și am încercat Booth 360 am simțit că “WOW asta trebuie să fac”. De ce ? Pentru că toată lumea iubește să aibă un moment al lui pe scenă , un moment în care să strălucească și să se simtă starul petrecerii și pentru că stiu că la fel ca și mine, mulți dintre voi vă puneți veșnica întrebare :”Oare se simt destul de bine invitații ?”, “ Se distrează ?” “Fac ceva greșit ?” . Astfel am știut că trebuie să fac lumii cunoscut noul Booth 360. Așa că haideți să dăm împreună startul celor mai cool petreceri , în urma cărora puteți fi siguri că toată lumea s-a distrat .

Videourile pot fi personalizate în funcție de fiecare eveniment în parte. De la alegerea muzicii de pe fundal, la format sau overlays, ne dorim să oferim o experiența unică pentru fiecare client în parte.

Imediat după ce invitații au creat un video 360,  acesta poate fi trimis direct pe telefon și ulterior distribuit pe social media.

Le oferim invitaților voștri o experiență inedită, captând trăirile și emoțiile lor în videoclipuri de câteva secunde.

Pe scurt, voi vă ocupați cu distracția, iar noi ne asigurăm că vă veți aminti de cele mai tari momente

LA CE EVENIMENTE ESTE POTRIVIT

 Închiriază   360° Booth Yasmin Fantasy pentru un party memorabil fie el nuntă,botez, majorat, aniversare sau petrecerea de crăciun a companiei.

 • foloseste 360°  Booth  Yasmin Fantasy pentru o campanie de activare
 • ajuta-te de 360° Video Booth pentru ati promova brandul
 • alege ” Cabina Video 360° ” atunci cand vrei ceva diferit la evenimentul tau
 • adu 360°  Booth Yasmin Fantasy  la evenimentul tau pentru vizibilitate online
 • 360°  Booth  Yasmin Fantasy pentru o lansare de produs originala
 • CUM FUNCȚIONEAZĂ CABINA VIDEO

  Principiul este simplu și de efect maxim.
  Brațul device-ului care este mobil, se vă învârti în jurul participanților urcați pe platformă și va înregistra mișcările invitaților din toate unghiurile.

  Platforma este suficient de mare pentru a găzdui până la 6 persoane. Ea suportă o greutate de până la 450 kg. Pentru a obține clipuri cât mai haioase și dinamice invitații pot folosi confetti, pistoale cu baloane de săpun sau recuzită de party, props-uri, pălării sau ochelari.

  După oprirea brațului, invitații sunt invitați să scaneze un QR code care îi vă duce către galeria de unde își pot descarcă în propriul device filmuletul abia înregistrat. Cu link-ul galeriei salvat invitații pot accesa clipurile și le pot salva ori de cate ori se urca pe platformă fară a mai fi nevoiți să scaneze QR-ul din nou. Acest link rămâne valabil 30 zile, astfel orice invitat care nu și-a salvat clipurile o poate face ulterior.

  CLIPURILE POT FI PERSONZALIZATE?

  Pe filmările rezultate la 360° Booth  Yasmin Fantasy se poate adăuga personalizare grafică în funcție de tematica evenimentului atât statică cât și dinamică.

  Elemente de branding, logo, monograme sau elemente grafice din invitații pot fi adăugate pentru a îmbunătăți și personaliza clipurile rezultate.

  După stabilirea elementelor grafice vom face o simulare pentru ați arăta dinainte cum vor arăta clipurile, astfel vei ști de la început care va fi rezultatul.

  Pentru că orice film are și o coloană sonoră, nici clipurile făcute la acest device nu fac excepție. Putem adăuga sunet pe clipuri și iți punem la dispoziție exemple din care poți alege.

  Rezultatul este procesat în aproximativ 40 de secunde iar participanții pot intra în posesia filmuletului haios prin 2 metode:

  • Prin scanarea unui QR code de la control station-ul principal. După scanare invitații ajung într-o galerie de unde își pot descărca filmuletul rezultat
  • De la sharing station de unde pot trimite filmuletele direct pe email

  CONTACT!

Galerie

+1Arată Fotografii

Astăzi
Deschide

luni
Deschis Pe Tot Parcursul Zilei
marți
Deschis Pe Tot Parcursul Zilei
miercuri
Deschis Pe Tot Parcursul Zilei
joi
Deschis Pe Tot Parcursul Zilei
vineri
Deschis Pe Tot Parcursul Zilei
sâmbătă
Deschis Pe Tot Parcursul Zilei
duminică
Deschis Pe Tot Parcursul Zilei

Adăugați o recenzie și o evaluare

Fii primul pentru a revizui "Cabina Video  360° Arad"