miercuri, aprilie 17, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 Saptamana Aceasta

spot_img

Articole

Întreruperea furnizării energiei termice pentru încălzire în Municipiul Arad

Întreruperea furnizării energiei termice pentru încălzire în Municipiul Arad

În contextul evoluției temperaturilor exterioare din ultimele zile și în conformitate cu Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, Instituția Publică și Furnizorul de Energie Termică al Municipiului Arad aduc la cunoștința consumatorilor racordați la sistemul centralizat de termoficare o serie de modificări importante.

Din data de miercuri, 03 aprilie 2024, furnizarea energiei termice pentru încălzire va fi întreruptă. Această decizie a fost luată în urma unei analize riguroase a situației, având în vedere atât condițiile meteorologice actuale, cât și starea rețelelor de termoficare.

Este important de menționat că rețelele de termoficare vor rămâne sub presiune în această perioadă. În cazul în care intervin situații de urgență sau sunt necesare intervenții la instalațiile de încălzire, consumatorii sunt rugați să contacteze Dispeceratul de termoficare la numerele de telefon: 0257/231367 sau 0357/412233. Acest dispecerat funcționează în regim permanent și este responsabil pentru gestionarea și coordonarea intervențiilor necesare.

Decizia de a întrerupe furnizarea energiei termice pentru încălzire a fost luată cu scopul de a asigura buna funcționare a sistemului și de a evita eventualele defecțiuni sau incidente neplăcute. În același timp, încurajăm consumatorii să fie precauți și să întreprindă măsuri pentru asigurarea încălzirii în locuințe sau în spațiile în care aceasta este necesară, utilizând surse alternative de căldură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare