Interviu cu Sorina Anca – călătoria spre sinele autentic

  • 0

Interviu cu Sorina Anca – călătoria spre sinele autentic

Astăzi avem plăcerea de a o avea alături de noi pe Sorina Anca, o autoare inspirată și plină de pasiune, cunoscută pentru cărțile sale remarcabile „Încurajări de la suflet la suflet” și „Descoperă-ți darul divin”. Sorina Anca nu este doar o scriitoare talentată, ci și o voce puternică ce rezonează cu mulți cititori prin mesajele sale de încurajare, speranță și auto-descoperire. În interviul de astăzi, vom explora parcursul ei literar, sursele ei de inspirație și modul în care reușește să atingă inimile oamenilor prin cuvintele sale.

 

Care sunt principalele subiecte tratate în cartea “Încurajări de la suflet la suflet,,?

Cartea ”Încurajări de la suflet la suflet,, este rodul inspirației pe care am primit-o acum doi ani. Această carte a fost concepută pentru a-ți oferi un început de zi pozitiv și plin de încurajare. Conține 102 mesaje de încurajare, câte unul pe fiecare pagină, și este menită să fie deschisă în fiecare dimineață. Citești mesajul de pe pagina din stânga sau din dreapta, acolo unde privirea ți s-a oprit prima dată. Acela este mesajul destinat să te ghideze în ziua respectivă.

 

Ce v-a inspirat să scrieți această carte?

Cel mai mult m-au inspirat încurajările și puterea de a ajuta oamenii să-și înceapă ziua bine, cu un zâmbet pe buze.

 

Cum poate influența această carte viața cititorului?

Cred că această carte poate influența viața cititorului într-un mod pozitiv, aducând bine oamenilor. Scopul ei este să ajute și să încurajeze pe cei care trec prin momente dificile sau care, pur și simplu, au nevoie de o încurajare pe care nu o primesc din partea celor din jur. Prin intermediul acestei cărți, ei pot găsi sprijinul de care au nevoie.

 

Care este impactul pe care această carte îl poate avea într-o perioadă dificilă a unei persoane?

Aș dori să vă povestesc o întâmplare legată de ceea ce m-ați întrebat. Am fost ghidată, într-un fel, să mă îndrept către o doamnă și să-i ofer cartea să o deschidă pentru prima dată. După ce a citit mesajul, a început să plângă și a spus că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru acel mesaj. De doi ani se ruga să primească un răspuns, iar prin această carte, deschizând-o, a primit exact mesajul de care avea nevoie.

 

Ce fel de feedback a-ți primit de la clienții care au cumpărat cartea?

Sunt foarte mulți oameni care îmi scriu în momentul în care primesc cartea și deschid primul mesaj. Fiecare dintre ei mi-a spus că mesajul se potrivește perfect cu ceea ce simt în acel moment. Cartea se deschide întotdeauna la mesajul potrivit, semn că este menită să fie deschisă exact atunci când este nevoie.

 

De unde se poate comanda cartea ,,Incurajări de la suflet la suflet”?

Cartea poate fi comandată online de pe pagina „Încurajări de la suflet la suflet” sau telefonic, numărul de telefon fiind disponibil pe aceeași pagină. De asemenea, este disponibilă și pe pagina mea de Facebook, Sorina Anca Autoare.

 

Cum este definit darul divin în cartea ,,Descoperă-ți darul divin”?

Consider că fiecare dintre noi ne-am născut cu un dar unic și că fiecare dintre noi am venit aici să-l descoperim și să-l dăruim mai departe. Acesta este scopul darului de la Dumnezeu. Nu contează diploma, averea sau funcția ta, El dorește să redescoperi cine ești cu adevărat și să îți găsești menirea pe acest pământ, pentru ca apoi să-i slujești pe ceilalți cu darul pe care l-ai primit.

 

Ce v-a inspirat să scrieți cartea ,,Descoperă-ți darul divin”?

Am primit inspiratie să scriu această carte pentru aceia care simt în interiorul lor că au venit aici cu un scop divin, că au o menire în viață, dar încă nu și-au descoperit cum să o împlinească. Cartea conține 30 de capitole, sub forma a 30 de întrebări menite să te ghideze, să te ajute să înțelegi și să-ți conștientizezi menirea pe pământ. Este o resursă practică care te îndrumă să descoperi cine ești și ce ai venit să faci în această lume.

 

Ce rol joacă credința și spiritualitatea în contextul descoperirii și exprimării darului divin?

Din punctul meu de vedere, totul se rezumă la credință. Ceea ce credem cu tărie va avea un impact direct asupra manifestării noastre în viață. În această carte, există și un capitol dedicat importanței credinței, unde se subliniază cât de crucial este să avem o credință puternică în călătoria noastră spre auto-descoperire și împlinire.

 

Care sunt principalele tehnici propuse în carte pentru a-ți descoperi și valorifica propriul sine?

Am discutat despre cât de importantă este credința și recunoștința, și despre modul în care să ne rugăm pentru a primi ceea ce avem nevoie. Am subliniat importanța   binecuvântării celor din jur. Vorbeam despre rolul afirmațiilor, despre puterea cuvintelor noastre și importanța modului în care le folosim. Ne-am concentrat și pe utilizarea imaginației și a emoțiilor, și cum să acționăm în mod practic în direcția dorită.

,,Toți avem un har si un dar,

Iar când il descoperim este extraordinar!” – Sorina Anca

 

Dorim să-i mulțumim sincer Sorinei pentru generozitatea de a ne acorda acest interviu. Cuvintele și înțelepciunea pe care le-a împărtășit cu noi sunt cu adevărat inspiraționale și ne-au oferit o perspectivă nouă asupra puterii și scopului nostru în viață. Sperăm că mesajele sale de încurajare și încredere continuă să ajungă și să inspire mulți alții în căutarea lor către auto-descoperire și împlinire.

Sorina Anca

 

Interviu cu Raluca Torreggiani – viziunea din spatele Tor Luxury
Prev Post Interviu cu Raluca Torreggiani – viziunea din spatele Tor Luxury
Povestea iertării
Next Post Povestea iertării

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *