Interviu cu Raluca Torreggiani – viziunea din spatele Tor Luxury

  • 0

Interviu cu Raluca Torreggiani – viziunea din spatele Tor Luxury

Astăzi avem plăcerea de a o avea alături de noi pe Raluca Torreggiani, fondatoarea Tor Luxury. Datorită viziunii sale inovatoare și pasiunii pentru designul elegant, Raluca a transformat Tor Luxury într-o alegere des întâlnită pentru clienți, fiind motivată de dorința de a oferi produse de calitate superioară.

 

Ce v-a motivat să deschideți magazinul de obiecte sanitare Tor Luxury?

Cu o experiență în cursuri de design interior și sprijinul soțului meu, el fiind axat pe construcții și gresie de peste 15 ani, ne-am decis să deschidem un magazin ce răspunde cerințelor clienților pentru obiecte sanitare și accesorii de cea mai înaltă calitate. Magazinul Tor Luxury, și afacerea soțului meu, Sassoulgres, sunt situate în aceeași curte. O combinație perfectă între design interior și cunoștințe solide în construcții și selecție de gresie de înaltă calitate.

 

Care sunt cele mai vândute obiecte sanitare?

În magazinul nostru, Tor Luxury, ne mândrim cu oferirea celor mai exclusiviste mărci de obiecte sanitare, printre care se numără Vitra, Giulini și Ideal Standard. Aceste branduri renumite sunt sinonime cu calitatea superioară și designul rafinat, satisfăcând cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

 

Care sunt planurile de viitor pentru magazinul Tor Luxury?

Suntem încântați să anunțăm că urmează să lansăm și un magazin online, extinzând astfel experiența noastră de shopping și către clienții online. Ne străduim să fim mereu în ton cu stilul modern și tendințele în designul interior, aducându-vă cele mai noi și mai exclusiviste produse direct la dumneavoastră, în confortul casei.

 

Care este prioritatea principală a magazinului Tor Luxury?

Prioritatea noastră principală este satisfacția clienților. Ne străduim din greu să ne asigurăm că fiecare client pleacă de la noi cu zâmbetul pe buze și cu produsele dorite, oferindu-le o experiență de neuitat în magazinul nostru.

 

Din ce material sunt confecționate produsele?

Vă putem oferi o selecție excepțională de produse din ceramică, aduse direct din Italia, țara cunoscută pentru arta și maestrul său în acest domeniu. Fiecare element este atent selectat pentru a vă aduce eleganță și rafinament în designul interior al casei dumneavoastră.

 

Unde este situat magazinul de obiecte sanitare Tor Luxury?

Magazinul nostru este situat în Aradul Nou, pe Calea Timișorii nr. 30, în curte la VinAlcool. O locație unde veți găsi cele mai exclusiviste produse pentru design interior și construcții, întâmpinate de o echipă dedicată să vă ofere cea mai plăcută experiență de cumpărături.

 

Îi mulțumim Ralucăi pentru timpul și disponibilitatea acordate în acest interviu. Îi dorim mult succes în toate proiectele sale viitoare și suntem nerăbdători să vedem ce realizări impresionante ne va aduce în viitor.

 

 

 

 

 

 

Înterviu cu Mădălin Voian, în culisele pasiunii și arta vopsitoriei auto
Prev Post Înterviu cu Mădălin Voian, în culisele pasiunii și arta vopsitoriei auto
Interviu cu Sorina Anca – călătoria spre sinele autentic
Next Post Interviu cu Sorina Anca – călătoria spre sinele autentic

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *