Interviu cu Pop Loredana – Bunătăți de la Mândruloc

  • 0

Interviu cu Pop Loredana – Bunătăți de la Mândruloc

Astăzi avem parte de un interviu cu persoana din spatele bucătăriei “Bunătăți de la Mândruloc“, în care vom afla secretele tăițeilor de casă.

Cum a început pasiunea dumneavoastră pentru producerea tăițeilor de casă și a pastelor artizanale? 

Sunt mai bine de șapte ani de când soțul meu tot îmi spunea să fac tăiței, iar eu tot altceva voiam să fac până în 2020 când, pur și simplu, m-am apucat de tăiței și de atunci fac tăiței aproape în fiecare zi.

 

Care sunt etapele principale ale procesului de producție a tăițeilor și pastelor artizanale? 

Etapele principale ale procesului de producție sunt spălarea ouălor, dezinfectarea lor, cântărirea făinii și așezarea tuturor ingredientelor în malaxor. Când aluatul este gata frământat, se porționează și se lasă jumătate de oră să se relaxeze.

 

Ce echipamente utilizați pentru producerea pastelor? 

Dețin un malaxor pentru frământat aluatul, o mașină de întins aluatul, mașinării pentru diferite modele de tășcuțe, tăiței lați și subțiri și bineînțeles barele pentru preuscarea aluatului și sitele pentru uscarea finală.

 

Ce ingrediente folosiți pentru a colora pastele în mod natural?

Pentru a colora aluatul folosesc pudră de hribi, pudră de sfeclă roșie, spanac și curcumă. Mai folosesc și piureuri de legume pentru colorat.

 

Cum asigurați calitatea și prospețimea ingredientelor utilizate? 

În primul rând, duc probe de tăiței și apă la DSV pentru a se face analize la produse și bineînțeles când începem producția dezinfectăm ouăle apoi primesc buletinul de analize.

 

Ce sortimente de tăiței și paste oferiți? 

Avem multe sortimente, în primul rând tăiței subțiri și tășcuțele pentru supă, tăițeii lați, fundițe colorate sau tuburi colorate pentru sosuri, mac, nucă, brânză.

 

Care sunt valorile și principiile care stau la baza afacerii dumneavoastră? 

Valorile și principiile care stau la baza afacerii noastre sunt: a mânca sănătos, a mânca produse naturale, ouăle sunt fără antibiotice, nu conțin sare, doar făină și ouă, la fel cum mănâncă și copiii mei.

 

Aveți în plan extindeți gama de produse sau introduceți noi sortimente? 

Bunătățile sunt o parte din mine, din dorința de a face mereu ceva mai bun decât ce am făcut până acum, de la an la an. În viitor vreau să aduc din ce în ce mai multă calitate la masa fiecăruia.

 

Ce v-a inspirat folosiți doar ingrediente naturale și fără coloranți artificiali? 

În ziua de azi sunt atâtea produse care conțin tot felul de prostii încât am spus că dacă vreau să fac ceva să fie ceva bun și cu ingrediente de calitate.

 

Îi mulțumim Loredanei pentru acest interviu si îi dorim mult succes în dezvoltarea afacerii sale.

Interviu cu Samuel Balint – producător de sucuri naturale
Prev Post Interviu cu Samuel Balint – producător de sucuri naturale
Interviu cu Felix Pop – dezvoltarea carierei în imobiliare
Next Post Interviu cu Felix Pop – dezvoltarea carierei în imobiliare

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *