Interviu cu Moș Ioana: fondatoarea Epil Evolution, despre revoluția epilării definitive

  • 0

Interviu cu Moș Ioana: fondatoarea Epil Evolution, despre revoluția epilării definitive

 

Astăzi avem onoarea de a discuta cu Moș Ioana, fondatoarea Epil Evolution, un salon de epilare definitivă renumit pentru profesionalismul și tehnologia de vârf pe care o utilizează. Cu o pasiune profundă pentru îmbunătățirea vieții femeilor și un angajament ferm față de calitate și siguranță, Moș Ioana ne va împărtăși inspirația din spatele acestui proiect, avantajele epilării definitive și cum reușește să ofere rezultate remarcabile clienților săi.

 

Ce te-a inspirat să deschizi un salon de epilare definitivă?

Dorința de a ajuta și alte femei să scape de grija epilării lunare. Când mi-am făcut eu prima dată în anul 2010 am realizat că acest lucru va schimba viața multor femei.

 

Care sunt avantajele epilării definitive în comparație cu alte metode de epilare pe termen lung?

Există mai multe avantaje și acestea le pot enumera: uiți de grija epilării lunare sau chiar zilnic în cazul celor care folosesc lama de ras, tratezi foliculita sau pseudo foliculita (acele fire care cresc transversale sub piele). Este o procedură aparent simplă, dar care aduce beneficii pe termen lung.

 

Ce tehnologie folosești pentru epilarea definitivă și care sunt avantajele acesteia?

Continui să spun acest lucru: pentru a avea rezultate, am nevoie de trei factori cheie: echipamentul, specialistul și protocolul de lucru. Tehnologia echipamentelor de vârf ne ajută să obținem rezultate perfecte. Eficiența constă în tehnologia de vârf pe care o au laserele noastre medicale Leaseir, cele pe care le folosim în centrele noastre din Arad, Timișoara și Sibiu.

 

Cum te asiguri că echipa ta este instruită și specializată în tehnici avansate de epilare definitivă?

Persoanele cu care colaborez sunt acreditate ca profesie cosmetician, iar timpul pe care îl aloc instruirii suplimentare este de două luni, în care le ghidez și le pun la dispoziție cursuri de specialitate pentru a aprofunda informațiile necesare. Abia când deprind manualitatea sunt lăsate să înceapă tratamentele!

 

Care sunt așteptările realiste pe care le oferi clienților tăi în ceea ce privește rezultatele epilării definitive?

Rezultatele pe care le obținem sunt influențate de mai mulți factori, printre care dereglări hormonale, probleme ale glandei tiroide, dereglări ale ciclului menstrual, ovare polichistice sau exces de testosteron. Dacă nu întâmpinăm nici una dintre aceste disfuncții, atunci rezultatele sunt garantate în 6-8 ședințe. Altfel, numărul de ședințe poate fi mai mare sau, în anumite cazuri izolate, rezultatele să nu apară aproape deloc.

 

Cum abordezi diferitele tipuri de piele și păr pentru a obține cele mai bune rezultate în epilarea definitivă?

Fiecare specialistă din centrele Epil Evolution știe să adapteze intensitatea echipamentului în funcție de pigmentul firului de păr și culoarea pielii. Notăm toți parametrii folosiți în timpul ședinței pentru a avea un control mai bun la următoarea ședință și pentru a putea ajusta intensitatea în mod corespunzător.

 

Ce măsuri de siguranță și de igienă implementezi în salonul tău pentru a asigura confortul și sănătatea clienților?

Igiena este un factor esențial. Produsele biocide folosite au un spectru larg de distrugere a virusurilor și bacteriilor, fiind utilizate atât pentru dezinfectarea echipamentului laser, cât și a patului cosmetic. Curățenia generală este efectuată zilnic, după fiecare tură de lucru. În plus, clientelor li se oferă ochelari de protecție în timpul ședințelor, iar tehnicianul trebuie să-i poarte pe ai lui, pentru a proteja ochii de lumina puternică emisă de laser.

 

Care sunt pașii premergători și post-tratament recomandați pentru a maximiza eficacitatea și confortul în timpul procedurilor de epilare definitivă?

Clienta este informată înainte de prima procedură despre toate atenționările necesare, cum ar fi: evitarea sarcinii sau alăptării, a tratamentelor cu antibiotice sau corticosteroizi, bolile grave de sănătate sau problemele dermatologice. După procedură, recomandăm evitarea dușurilor fierbinți, expunerea la soare/solar timp de 4-5 zile și aplicarea zilnică a unei creme hidratante.

 

Cum îți personalizezi serviciile pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților și pentru a le oferi o experiență personalizată?

Fiecare clientă beneficiază de atenția noastră. Ne asigurăm că zonele dorite pentru tratament sunt necesare și că vor funcționa. Nu recomandăm ofertele de tip full body, deoarece mai puțin de 10% dintre cliente au nevoie de toate zonele. Promovăm doar zonele care știm că vor da rezultate și recomandăm un număr de 6-8 ședințe.

 

Care sunt cele mai comune întrebări sau preocupări ale clienților tăi în legătură cu epilarea definitivă și cum le abordezi?

Cea mai comună întrebare este legată de numărul de ședințe necesare. De asemenea, multe cliente sunt preocupate de siguranța echipamentelor pentru piele. Tratamentul de epilare definitivă este recomandat de medicii dermatologi pentru tratarea foliculitei sau a hirsutismului, ceea ce oferă încredere clientelor în tratamentele noastre. Punctul nostru forte este laserul pe care îl folosim, care are o putere de 6000 watt și este capabil să distrugă rădăcina firelor de păr încă de la prima ședință.

 

Mulțumim, Moș Ioana, pentru timpul acordat și pentru informațiile valoroase oferite. Este evident că pasiunea și angajamentul tău față de calitate și siguranță fac din Epil Evolution un lider în domeniul epilării definitive. Suntem siguri că multe femei vor beneficia de expertiza și dedicarea ta. Ne bucurăm să vedem cum inovațiile și eforturile tale contribuie la îmbunătățirea vieților lor.

Interviu exclusiv cu Alexandra Sîrca: viziunea din spatele cafenelei Cafein
Prev Post Interviu exclusiv cu Alexandra Sîrca: viziunea din spatele cafenelei Cafein
Interviu cu Lei Marina Laura – pasiunea pentru vioara
Next Post Interviu cu Lei Marina Laura – pasiunea pentru vioara

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *