Înterviu cu Mădălin Voian, în culisele pasiunii și arta vopsitoriei auto

  • 0

Înterviu cu Mădălin Voian, în culisele pasiunii și arta vopsitoriei auto

Astăzi avem plăcerea să discutăm cu Mădălin Voian, un profesionist desăvârșit în domeniul vopsitoriei auto și fondatorul PBM Auto Voian. Vom descoperi povestea sa fascinantă, motivațiile care l-au condus către această carieră și cum a reușit să transforme pasiunea pentru mașini într-o afacere de succes. Haideți să aflăm împreună mai multe despre călătoria sa și despre viziunea sa asupra viitorului în această industrie.

 

Povestește-ne puțin despre tine. Cum ai ajuns să fii pasionat de vopsitoria auto? 

Am fost întotdeauna pasionat de mașini. De mic, îmi plăcea să desfac orice jucărie și să modific mașinuțele. Mama mea era amuzată când îi furam lacurile de unghii pentru a le vopsi. Visul meu era să am propriul meu atelier auto, un loc unde să pot lucra la mașina mea

 

Care sunt cele mai mari influențe din viața ta care te-au îndreptat către această meserie? 

Una dintre cele mai mari influențe din viața mea care m-a îndreptat către această meserie a fost o întâmplare nefericită. Inițial, am început cu un atelier de mecanică auto. Când mi-a fost lovită mașina, am decis să o repar eu, deși nu aveam idee de pașii care trebuiau urmați. A trebuit să înlocuiesc și să vopsesc una dintre aripile din față și, în acel moment, mi-am dat seama că sunt mult mai atras de partea de vopsitorie decât de mecanică. Această experiență a fost decisivă în orientarea mea către vopsitorie auto.

 

Ce îți place să faci în timpul liber, atunci când nu ești ocupat cu munca în atelier? 

Nu prea am timp liber, dar, din când în când, îmi permit să evadez și să merg la pescuit. Acolo mă relaxez și îmi reîncarc energia, bucurându-mă de liniștea și frumusețea naturii.

 

Ce aspecte ale vopsitoriei auto te fascinează cel mai mult? 

Mă fascinează transformarea completă a unei mașini prin vopsitorie. Fiecare detaliu contează și rezultatul final depinde de atenția la detalii și de perfecțiunea tehnicii utilizate. Este o combinație de artă și știință.

 

Ai avut vreodată un moment în care ai simțit că ai realizat ceva cu adevărat special în această meserie? Povestește-ne despre acel moment. 

Fiecare proiect este o experiență unică și specială pentru mine. Îmi găsesc plăcerea în recondiționarea mașinilor vechi, deoarece fiecare detaliu pe care îl adaug și fiecare strat de culoare pe care-l aplic îi redă mașinii viață. Este o combinație între pasiunea pentru meșteșug și arta vopsitoriei auto. Atunci când văd mașina finalizată, transformându-se dintr-o relicvă într-o bijuterie strălucitoare, simt că am realizat ceva cu adevărat special în această meserie. Este un sentiment inegalabil de satisfacție și împlinire profesională.

 

Cum a început povestea PBM Auto Voian? Ce te-a determinat să deschizi propria ta afacere? 

Am visat să construiesc un spațiu în care excelenta în munca desfășurată și fericirea clientului să fie pilonii de bază. Atunci când predau o lucrare finalizată, simt cum fiecare detaliu meticulos aplicat își găsește scopul, iar mașina redătorită strălucește în fața clienților. Este un moment de bucurie și mândrie, în care văd cum munca mea aduce zâmbete pe fețele celor care intră în contact cu ea.

 

Ce crezi că diferențiază PBM Auto Voian de alte ateliere de tinichigerie și vopsitorie auto? 

La PBM Auto Voian, punem mare accent pe detalii și pe utilizarea celor mai bune materiale și tehnologii disponibile. De asemenea, relația cu clientul este esențială pentru noi; ne asigurăm că fiecare client pleacă mulțumit și că mașina lor arată impecabil.

 

Cum gestionezi relațiile cu clienții tăi? Ce consideri că este esențial în construirea unei relații de încredere? 

Comunicarea deschisă și onestă este cheia. Îi informăm pe clienți despre fiecare pas al procesului și le oferim estimări realiste. De asemenea, respectăm întotdeauna termenele de livrare și asigurăm o calitate superioară a lucrărilor.

 

Care sunt cele mai mari provocări pe care le întâmpini în activitatea ta zilnică? 

Gestionarea timpului și menținerea standardelor ridicate în toate proiectele sunt provocări constante. De asemenea, adaptarea la noile tehnologii și materiale din domeniul vopsitoriei auto necesită o învățare continuă.

 

Ce te motivează să continui să faci această muncă, chiar și în momentele dificile? 

Satisfacția clienților și pasiunea pentru mașini mă motivează să continui. Fiecare proiect finalizat cu succes și recunoașterea din partea clienților mă încarcă cu energie pozitivă.

 

Ai planuri de extindere sau dezvoltare pentru PBM Auto Voian? Dacă da, care sunt acestea? 

Da, intenționăm să ne extindem capacitatea de lucru și să introducem noi servicii, precum vopsirea personalizată și restaurarea completă a mașinilor clasice. De asemenea, ne dorim să investim în echipamente mai avansate pentru a crește eficiența.

 

Ce sfat ai da cuiva care dorește să înceapă o carieră în vopsitoria auto? 

Să fie pasionat și dedicat. Aceasta este o meserie care necesită răbdare și atenție la detalii. De asemenea, să fie dispus să învețe continuu și să se adapteze la noile tehnologii.

 

Dacă ai putea să te întorci în timp și să îți dai un sfat la începutul carierei, care ar fi acesta? 

Să nu mă tem de greșeli și să învăț din ele. Fiecare greșeală este o oportunitate de a învăța și de a deveni mai bun.

 

Cum ai descrie în trei cuvinte ceea ce înseamnă pentru tine munca de vopsitor auto?

Pasiune, precizie, transformare.

 

Îți mulțumim, Mădălin Voian, pentru că ne-ai împărtășit povestea ta și pentru că ne-ai oferit o privire asupra muncii tale pasionante. Este evident că dedicația și atenția ta la detalii fac din PBM Auto Voian un loc special pentru orice proprietar de mașină. Suntem încântați să vedem cum afacerea ta va continua să crească și să se dezvolte. Mult succes în toate proiectele viitoare!

Interviu cu Lei Marina Laura – pasiunea pentru vioara
Prev Post Interviu cu Lei Marina Laura – pasiunea pentru vioara
Interviu cu Raluca Torreggiani – viziunea din spatele Tor Luxury
Next Post Interviu cu Raluca Torreggiani – viziunea din spatele Tor Luxury

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *