Interviu cu Andea Gina – expert în micropigmentare

  • 0

Interviu cu Andea Gina – expert în micropigmentare

Andea Gina este o prezență fascinantă în lumea frumuseții, o tânără dedicată pasiuni artei înfrumusețării. În universul ei, culorile și formele se transformă în povești, iar fiecare detaliu conturează o nouă nuanță a frumuseții feminine. Însă, printre toate tehnicele și tendințele, micropigmentarea sprâncenelor își găsește locul special în inima și talentul ei. Cu pricepere și precizie, transformă sprâncenele în adevărate opere de artă, evidențiind frumusețea naturală a fiecărei femei și oferind încredere și expresivitate fiecărei priviri.

 

Care a fost drumul tău către micropigmentare? Ce te-a inspirat să intri în această industrie?

Nu a fost un drum ușor. Am încercat puțin din toate până să ajung aici. Cred că de la vârsta de 14 ani am început să descopăr această pasiune, doar că nu știam exact în ce direcție mă îndreptam. Am început să-mi pensez singură sprâncenele și am descoperit că îmi place și că am un talent în acest domeniu, chiar dacă, la vremea aceea, sprâncenele erau foarte subțiri. Am început pensarea cu o prietenă, apoi am continuat să pensez întreaga stradă. Am făcut ceva în acest sens: mi-am deschis un mic spațiu, nu un salon, ci încă un mic spațiu, în care îmi îngrijeam rudele și prietenele. Ulterior, am început și cu machiajul. Întotdeauna am avut o înclinație spre desen și creativitate. De fapt, am desenat chiar și toți pereții din cameră și din casă, extinzându-mă și pe pereții exteriori. Eram foarte talentată la desen, chiar și în școală eram apreciată în această privință. Îmi plăcea să fie totul perfect, să fie la linie, să mă străduiesc să iasă desenul într-un mod artistic, chiar dacă era vorba despre matematică. Mai târziu, mi-am dat seama că toată această obsesie pentru geometrie, linii perfecte și creativitate prin desen era ceva ce mă definea cu adevărat.

 

Ce te face te simți cea mai împlinită în munca ta de micropigmentare? 

Sincer, clientele, la final de procedură, când văd acel zâmbet pur, simt că le-am schimbat viața. Le-am adus un zâmbet autentic pe chip, iar acesta este cel mai minunat sentiment din lume. Am avut chiar și cliente care au plâns la final de procedură, atât de puternic a fost impactul pentru ele. Acel sentiment nu poate fi comparat cu absolut nimic.

 

Care sunt cele mai mari provocări cu care te confrunți în acest domeniu? 

Cea mai mare provocare, atât în trecut, cât și în prezent, este să îți convingi clientele că nu faci greșelile pe care le fac alții. Ele sunt foarte speriate, din păcate, sunt foarte multe persoane care fac micropigmentare, cred că la fiecare colț poți găsi pe cineva care oferă acest serviciu, dar sunt prea puține care îl fac corect.Dacă micropigmentarea nu este realizată corect, rezultatul va fi sprâncene albastre, gri sau roșii. Așadar, cum le poți convinge că tu lucrezi corect și nu faci aceste greșeli? Mi se pare că aceasta este cea mai mare dificultate.

 

Ce aspecte trebuie aibă în vedere clienții înainte de a opta pentru micropigmentare? 

Mai întâi de toate, este foarte important să pui un set de întrebări viitorilor clienți. Am observat că mulți specialiști nu pun accent pe acest aspect, deși este extrem de important. De exemplu, nu poți face micropigmentare dacă suferi de anumite afecțiuni cardiace, dacă ai tensiune arterială ridicată, dacă ai afecțiuni cronice sau hepatită, episoade de anxietate sau dacă urmezi un plan medicamentos cronic pe bază de antiinflamatoare. Acestea sunt aspecte foarte importante de care mulți nu țin cont.

 

Care sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primești de la clienți în legătură cu micropigmentarea? 

„Doare?” Cred că aceasta este cea mai răspândită întrebare, iar răspunsul este foarte simplu. Tehnica de micropigmentare pudrată, sau orice altă tehnică de micropigmentare, dacă este executată corect în stratul corect al pielii, nu doare. Acest lucru se datorează faptului că nu se lucrează în profunzime, ci doar la suprafața pielii, pentru a obține un rezultat frumos. Atunci când pigmentul face contact cu sângele, automat se albăstresc sprâncenele. Dacă doare, înseamnă că tehnica nu este aplicată corect. Desigur, trebuie să ținem cont și de toleranța fiecăruia la durere. Este normal să simți un ușor disconfort sau o ușoară usturime, dar cu siguranță nu durere.

 

Cum te menții actualizată în ceea ce privește noile tehnici și tehnologii din domeniul micropigmentării? 

Un subiect foarte interesant! În această industrie, este esențial să fii mereu la curent cu noutățile; nu ai voie să stai pe loc. Investești foarte mult în cursuri de perfecționare. Eu, de exemplu, investesc mult în masterclass-uri. De fiecare dată când apare ceva care mă interesează și este deosebit, îl urmez imediat. Nu pun nimic deoparte și nu se câștigă atât de mult pe cât se crede în acest domeniu. Deși muncești mult, investești la fel de mult. Fiecare masterclass pe care îl urmez durează, de obicei, maxim două zile, iar prețul pornește de la 1.000 EUR pe zi. Îmi aleg masterclass-uri pe care le consider de calitate, adesea din afara țării, pentru că acolo găsesc tehnici și perspective diferite. Îmi doresc să învăț mereu ceva nou și să mă perfecționez continuu. Investesc atât în marketing online, cât și în tehnică și produse. Îmi doresc mereu să ajung cât mai sus și să folosesc cele mai bune resurse disponibile.

 

Care sunt cele mai importante sfaturi pe care le oferi clienților pentru îngrijirea pielii după procedura de micropigmentare? 

În primul rând, fiecare client trebuie să țină cont de toate indicațiile oferite de specialist legate de îngrijirea post-procedură. Fiecare client ar trebui să primească un ghid online cu toți pașii de urmat pentru îngrijirea după procedură. Eu recomand să fie foarte atenți la soare timp de 2-3 săptămâni. Este foarte important să te ferești de soare. Asta nu înseamnă că trebuie să stai în casă, ci pur și simplu să porți o pălărie și o pereche de ochelari de soare mari, astfel încât să protejezi sprâncenele de soare. Soarele are puterea de a schimba nuanța tatuajului până la căderea crustei care se va forma. Această crustă este foarte fină și nu trebuie să uzi micropigmentarea, pentru că se va înmuia și va cădea prematur, luând și pigmentul cu ea. De asemenea, este foarte important să nu tragi de crustă.

 

Cum alegi nuanțele și formele potrivite pentru fiecare client în parte? 

Un aspect foarte important și interesant este că multe cliente sunt speriate de cum vor arăta sprâncenele lor în final: ce formă și ce culoare vor avea. Întotdeauna țin cont de dorințele clientei. Când ajungi la mine în cabinet, nu te întind pe pat și îți desenez ceva la întâmplare, iar la final să te trezești cu niște sprâncene surpriză. Nu se întâmplă așa. Prima dată avem o conversație, o sesiune de întrebări și răspunsuri, în care aflu ce îți place și cum ți-ai dori să arate sprâncenele tale. Bineînțeles, nu te voi lăsa să alegi totul cap-coadă, pentru că eu sunt specialistul, dar țin cont de dorințele tale. Dacă nu sunt de acord cu ceva, îți explic motivele și de ce nu ar fi potrivit pentru tine. Pun mare accent pe fizionomia ta și ce ți se potrivește, măsurând în funcție de ochi, nas, gură și întreaga față. După aceea, desenez o formă a sprâncenelor și te las să te vezi în oglindă. Nu va fi o surpriză până la finalul procedurii; trebuie să-ți dai acordul asupra formei. Totul este în acord cu tine. În ceea ce privește nuanța, aceasta o aleg eu, în calitate de specialist, pentru că trebuie să fie în perfectă armonie cu nuanța firului tău de păr din sprânceană. Consider că nu este ok să existe o dizarmonie între cele două; ele trebuie să se îmbine perfect.

 

Care este cel mai memorabil moment pe care l-ai avut în cariera ta de micropigmentare? 

Aș fi puțin egoistă și vreau să fiu sinceră. Fiecare moment petrecut cu o clientă este memorabil. Îi ofer o mică parte din mine, iar acest lucru mi se pare cu adevărat special și memorabil.

 

Îi mulțumim Andei pentru acest interviu și îi dorim mult succes în cariera sa!

Pisica, prietenul care te alege
Prev Post Pisica, prietenul care te alege
Interviu cu Zoltan Tordai – pasiunea pentru fotografie
Next Post Interviu cu Zoltan Tordai – pasiunea pentru fotografie

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *