Grigore Leșe aduce o poveste muzicală de excepție la Filarmonica din Arad

  • 1

Grigore Leșe aduce o poveste muzicală de excepție la Filarmonica din Arad

Într-o seară dedicată pasionaților de muzică tradițională și celor dornici să descopere frumusețea și profunzimea acestui gen muzical, Filarmonica din Arad se pregătește să găzduiască un eveniment deosebit, cu unul dintre cei mai renumiți artiști români, Grigore Leșe.

Intitulat “Un secol de dor”, concertul propus de Grigore Leșe promite să fie o călătorie muzicală captivantă, ce va îmbina tradiția cu modernitatea și va aduce în atenția publicului un repertoriu bogat în cântece și dansuri din hotarul Grădinii Maicii Domnului.

Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul mai multor decenii și cu contribuții semnificative la promovarea și conservarea folclorului românesc, Grigore Leșe este recunoscut pentru talentul său incontestabil și pentru abilitatea de a transmite emoție și autenticitate prin muzică.

„Vin la Filarmonica din Arad să spun o poveste muzicală care să dea sens în planul conceptual al minții”, a declarat Grigore Leșe în legătură cu evenimentul său. „Va fi un spectacol unic, în care muzica va deveni o rugăciune și un mijloc de purificare a sufletului. Ne vom întâlni pe scenă muzici din două lumi, iar scena va fi loc de chemare a îngerilor.”

Cu o abordare ce îmbină tradiția cu avangarda, Grigore Leșe și echipa sa de muzicieni promit să ofere publicului o experiență memorabilă, în care sunetele și ritmurile specifice folclorului românesc se vor contopi armonios cu elemente de modernitate și inovație.

Evenimentul va avea loc la Filarmonica din Arad, iar biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul bilete.ro sau direct de la casieria instituției conform programului anunțat.

Publicul este invitat să se alăture în această călătorie muzicală de excepție și să se bucure de o seară plină de emoție, pasiune și rafinament artistic alături de Grigore Leșe și muzicienii săi.

Pentru mai multe informații și pentru achiziționarea biletelor, vizitați site-ul bilete.ro sau contactați direct casieria Filarmonicii din Arad.

Gheorghe Falcă: „Europa este prezentă la noi acasă, este prezentă în fiecare comunitate”
Prev Post Gheorghe Falcă: „Europa este prezentă la noi acasă, este prezentă în fiecare comunitate”
Profesorul Gheorghe Silaş, o viață dedicată cunoașterii și educației
Next Post Profesorul Gheorghe Silaş, o viață dedicată cunoașterii și educației
Comment 1

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *