Femeie, reținută în zona gării din Arad, deoarece a găsit o poșetă cu bani și telefoane și nu a predat-o poliției

  • 0

Femeie, reținută în zona gării din Arad, deoarece a găsit o poșetă cu bani și telefoane și nu a predat-o poliției

O femeie a fost reținută aseară în zona gării din Arad, deoarece a găsit o poșetă cu bani și telefoane și nu a predat-o poliției.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi, a fost identificată o persoană bănuită de însușirea unui bun găsit. Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 19 aprilie, o femeie de 43 de ani, din județul Maramureș, ar fi găsit o poșetă cu acte și bani, în spatele unui bloc din zona Gării CFR Arad.

În poșetă erau documente personale, 600 de lei și 2 telefoane mobile, dintre care unul ar fi fost vândut, în aceeași seară, pentru 100 de lei. Documentele, poșeta și un telefon au fost recuperate, urmând a fi returnate proprietarului.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de însușire a bunului găsit, urmând a fi luate și alte măsuri preventive, dacă se impun. Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi continuă documentarea activității infracționale a femeii.

foto arhiva

Spune-mi ce te doare și îți voi spune ce emoție ții blocată în interiorul tău..
Prev Post Spune-mi ce te doare și îți voi spune ce emoție ții blocată în interiorul tău..
Spectacolul cu opera rock Meșterul Manole anulat la Arad
Next Post Spectacolul cu opera rock Meșterul Manole anulat la Arad

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *