Drumeție de la Șoimoș la Milova: descoperă frumusețea locurilor

  • 0

Drumeție de la Șoimoș la Milova: descoperă frumusețea locurilor

Sub genericul “Veniți cu Noi!”, iubitorii de drumeție sunt invitați să se alăture unei aventuri în natură ce promite să fie memorabilă. O excursie pe traseul de la Șoimoș la Milova, desfășurată sâmbătă, 13 aprilie 2024, oferă oportunitatea perfectă de a evada din cotidian și a explora peisaje spectaculoase într-un cadru relaxant și plin de farmec.

Plecarea se va face din Arad, de la stația CFR, cu trenul de la ora 7:54 către Radna, iar întoarcerea este programată la ora 21:03 din Milova. Traseul, cu o lungime de aproximativ 18 kilometri, va purta participanții prin locuri pitorești și variate în altitudine, oferindu-le o experiență bogată din punct de vedere al peisajelor și al aventurii.

Conducătorul de grup, Ardelean Radu, vă asigură de faptul că participanții se vor bucura de o excursie sigură și plină de descoperiri interesante. Printre punctele de interes de pe traseu se numără impresionanta cetate de la Șoimoș, situate la 252 de metri altitudine, și zona “La balcoane”, oferind o panoramă fermecătoare asupra împrejurimilor.

Pe măsură ce drumul va continua către destinația finală, Milova, participanții vor avea ocazia să se bucure de frumusețea naturii și să se conecteze cu mediul înconjurător. Cheltuielile de transport pentru această excursie sunt de 20 de lei, iar organizatorii recomandă participanților să aibă la ei un bidon cu apă și o pelerină, pentru confortul și siguranța în timpul călătoriei.

Întâlnirea participanților va avea loc la intrarea în stația CFR Arad, cu 30 de minute înainte de plecare, pentru a asigura o plecare fără probleme și pentru a permite participanților să se pregătească corespunzător pentru această minunată aventură în natură.

”Această excursie este o oportunitate perfectă pentru cei care doresc să evadeze din rutina zilnică și să se bucure de frumusețea peisajelor naturale din zona Șoimoș-Milova. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă alăturați și să trăim împreună o experiență de neuitat în mijlocul naturii”, transmit organizatorii.

Încurajarea zilei pentru tine
Prev Post Încurajarea zilei pentru tine
UVVG a semnat Magna Carta Universitatum 2020
Next Post UVVG a semnat Magna Carta Universitatum 2020

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *