marți, aprilie 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 Saptamana Aceasta

spot_img

Articole

Dragoste la prima vedere – Video Selfie 360

Video Selfie 360

Ce este Selfie 360?

O platformă video ce captează cadre cu efecte slow motion și Boomerang, din toate unghiurile.

Mai jos aveti un video realizat cu ajutorul platformei 360 Selfie Video Booth, la care putem customiza urmatoarele:
– durata si tipul efectelor ( slow motion, fast motion, boomerang)
– overlay-ul si datele mirilor ( aici avem un overlay floral)
– muzica de fundal
In plus putem sa adaugam si intro si outro.

Laptopul este conectat la un serviciu de Cloud Hosting si toate video-urile randate se vor salva intr-un folder in Cloud, caruia ii este atribuit un QR Code.
Dupa ce bratul platformei a terminat cursa, invitatii scaneaza acest QR Code si vor avea acces la intreaga galerie de clipuri de unde isi vor putea downloada videoclipul lor.

Capacitatea platformei depinde de “volumul” invitatiilor , daca sunt slim sau grasunei:)), cu toate ca nu greutatea e problema, ci spatiul disponibil.
Platformele noastre au diametrul de 100 cm și pot acomoda ~ 6 persoane.

Platforma + spatiul necesar rotirii bratului + distanta tampon de siguranta insumeaza un cerc cu diametrul de 3m.

In primul rand trebuie sa verificati istoria celor de la care doriți să închiriați. Daca activeaza de mult in domeniul foto-video, cine sunt persoanele din spate, exista review-uri reale de la persoane care au mai cumparat de la ei?
Site-ul și review-urile din pagina de Facebook ale clienților care deja au colaborat cu ei, va pot oferi informații importante.

In al doilea rand trebuie sa fiti atenti la ce este inclus in pret: aici cel mai des firmele care închiriază oferă un preț de baza după care pot apărea costuri suplimentare ce va poate da peste cap bugetul sau pot influenta aspectul final al video-urilor: lumini ambientale, lumini colorate, stâlpișori pentru delimitarea spatiului necesar rotirii brațului și protecția celorlalți invitați, accesorii ce pot schimba dinamica filmulețelor: pistol de bani, pistol de baloane sau orice accesorii haioase.

Alt element la care trebuie sa fiti atenti, este calitatea și timpul în care un filmuleț poate fi procesat. Acesta diferă în funcție de aparatura folosita de la câteva secunde, la câteva minute, ceea ce face diferența semnificativ la numărul final de filmulețe făcute.

Un ultim aspect la care sa fiti atenti, este semnarea unui contract de închiriere, pentru rezervarea ferma a datei și pentru a fi siguri de o colaborare transparenta, bazata pe un contract între părți.

• Invitatii urca pe platforma.
• Operatorul incepe procesul
• Video-ul este automat trimis catre laptop, unde cu ajutorul softului, este prelucrat automat cu efectele stabilite.
• Dupa 30 de secunde video-ul este gata si este transferat automat in galeria de Cloud a evenimentului.
• Invitatii scaneaza codul QR conectat la galeria de Cloud si primesc acces la toate video-urile pe care le pot downloada in telefon

Cabina Video 360 Arad

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare