Doi tineri nevăzători, arădenii Vera şi Adrian, au un nou însoțitor

  • 0

Doi tineri nevăzători, arădenii Vera şi Adrian, au un nou însoțitor

Cei doi tineri arădeni, Vera şi Adrian Benchea sunt cunoscuți în Arad. Aceștia au avut primul câine ghid pe nume Max, cu care au fost deseori observați cum intrau în restaurante, în magazine, în farmacii, în sala de concerte sau la spectacole de teatru. După aproape 10 ani, au  iar o altă bucurie pe nume  Elvis, care îi va ghida prin oraș.

„Cu inima plină de speranță și recunoștință, privim către viitorul nostru alături de Elvis, viitorul  nostru câine ghid. Pentru noi, două persoane nevăzătoare, el nu este doar un companion, ci și ochii noștri pentru zilele ce vor veni. În acest nou capitol al vieții noastre, el reprezintă promisiunea unei vieți independente și pline de aventură. Suntem profund recunoscători pentru oportunitatea oferită de către fundația „Light Into Europe” și pentru dedicarea și priceperea dresorului nostru drag, Anca. Fără efortul lor, Elvis nu ar fi devenit câinele minunat și înțelegător pe care îl vom avea.Mulțumirile noastre se îndreaptă și către Fiona, voluntarul care a investit timp și energie în transformarea lui Elvis într-un companion de nădejde. Cu sinceritate, îi mulțumim pentru că l-a făcut pe Elvis să fie câinele special și pregătit pentru provocările viitoare”, povestec cei doi.

Astfel, începe o nouă etapă în viața lor alături de Elvis, sau cum îl numesc cu drag: El E VIS.

„Pentru noi, el este mai mult decât un câine ghid – este simbolul speranței și al posibilității de a trăi o viață independentă și împlinită. Nevoia de un nou câine ghid a apărut pe măsură ce Max înainta în vârstă și am hotărât să fie retras treptat din responsabilitățile zilnice. Astfel, am apelat la ajutorul Fundației “Light Into Europe”, organizație cu o reputație solidă în pregătirea și distribuirea câinilor ghizi pentru nevăzători. Cu sprijinul lor, am avut privilegiul de a lucra cu Elvis, un câine ghid tânăr și promițător. Experiența noastră anterioară cu Max ne-a învățat cât de mult poate însemna prezența unui câine ghid în viața noastră și suntem recunoscători că avem ocazia să experimentăm această legătură specială din nou. Dar nu în ultimul rând, gândurile noastre se îndreaptă spre Max, prietenul care ne-a fost alături peste nouă ani. Noi, îi dorim o viață lungă și să se bucure de liniște în căminul părinților soției mele, cărora le mulțumim din suflet ca vor avea grijă de el! Max, și noi vom fi alături de tine mereu”, este mesajul emoționant al celor doi arădeni.

Pentru tine, care treci acum prin momente grele…
Prev Post Pentru tine, care treci acum prin momente grele…
Arădenii de la Asociația Turism Alternativ „se extind”
Next Post Arădenii de la Asociația Turism Alternativ „se extind”

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *