În cea de-a doua confruntare amicală a săptămânii, echipa UTA a oferit un spectacol de excepție pe terenul din Sînicolau Mic. Adversara de această dată a fost formația Avântul Periam, evoluând în liga a III-a, însă discrepanța de nivel s-a văzut clar în joc, jucătorii pregătiți de Mircea Rednic dominând fără probleme. Cu toate acestea, obiectivul rămâne unul ambițios, antrenorul dorind să exploreze diferite strategii și să contureze cea mai performantă echipă de unsprezece jucători.

Asemenea partidei anterioare, disputată într-o marți împotriva echipei LT Cermei, UTA a intrat în teren cu determinare și a marcat de trei ori până la pauză, asigurându-și un avans considerabil. În minutul 15, R. Pop a deschis scorul printr-o execuție spectaculoasă din vole, de la marginea careului mare. La doar șapte minute distanță, o combinație între R. Pop și Rodriguez (care devine tot mai impresionantă) a pus mingea în poziția perfectă pentru portughezul Rodriguez să trimită balonul în plasă, aducând scorul la 2-0. Înainte de pauză, tabela indică deja 3-0, ultimul gol al reprizei aparținând lui Cooper.

După reluarea jocului, Leidsman a intrat în acțiune și a reușit să marcheze în minutul 51, lărgind ecartul. Mai târziu, a izbit bara porții adverse. Cu scorul 4-0 în favoarea UTA-ului, oaspeții de la Avântul Periam au reușit să înscrie un gol de onoare prin Ștefanciuc. Însă momentul de încheiere a fost dedicat noului venit Stanciu, care a impresionat cu un șut extraordinar de la distanță, stabilind scorul final la 5-1.

Componența UTA-ului: Fl. Iacob – Rodrigues, Benga, Markov, Abeid – Freitas, Marku – R. Pop, Fabry, C. Mihai – Cooper (repriza I); Fl. Iacob – Roganovic, Iurasciuc, Carp, Dumitrașcu – Stahl, Holst, C. Mihai (Negoescu), Stanciu – Leidsman, Kyrychenko (repriza a II-a).

Articolul precedentO poveste încântătoare de curaj și speranță în construirea unei societăți accesibile și pline de bucurie!
Articolul următorPătrundeți în Universul Financiar al Conducătorilor Aradului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.