Un director de afaceri este un registru online care poate fi căutat sau un index al companiilor, în care listările sunt grupate în funcție de o categorie sau tip.

Directoarele de afaceri colectează și prezintă informațiile cheie ale companiilor listate în director într-un format ușor de digerat. Scopul directoarelor de afaceri este de a oferi utilizatorilor informațiile de care au nevoie pentru a deveni conștienți, de a contacta, localiza și de a interacționa în alt mod cu companiile.

Informațiile afișate într-un director cu privire la o anumită companie vor include în mod normal numele companiei, adresa și detaliile de contact, orele de deschidere, fotografii, link-uri de intrare către site-ul companiei și instrucțiuni. În funcție de director, listările pot include, de asemenea, funcții ale utilizatorului, cum ar fi opțiunea de a revizui afacerea sau de a partaja informații despre aceasta pe platforme de socializare precum Facebook.

În timp ce caracteristicile și funcțiile pot fi foarte de la director la director, funcția principală a tuturor directoarelor de afaceri este în esență aceeași.

Articolul precedent6 motive pentru a vă înscrie afacerea într-un director local
Articolul următorCum funcționează un director de afaceri