Cabina VIDEO 360 Arad. Bucura-te de cea mai nouă și în vogă experiență video!

  • 1

Cabina VIDEO 360 Arad

Oferă invitaților prezenți la Nunta, Botezul sau Majoratul tău o experiență nouă și inedită, captând trăirile și emoțiile lor în videoclipuri de 30 secunde filmate cu Platforma Video 360.

Clipurile au efecte vizuale tip slow motion, fast motion, boomerang, plus alte efecte suprapuse pe filmare de tip confetti, fun, baloane de săpun, inimoare, sau alte elemente grafice.

Filmuletele sunt personalizate cu grafică animată sau statică, burtieră, logo și o melodie de fundal, în funcție de preferințele dumneavoastră.

www.yasminfantasy.ro

Ce trebuie să facă invitații care doresc un clip video la 360 de grade? Să se urce pe platformă, să danseze și să se distreze maxim! După filmare scanând un cod QR de pe ecranul Sharing Station în doar câteva secunde vor putea descărca filmuletul pe telefon, clip gata pregătit pentru a fi postat pe rețelele de socializare Facebook, Instagram sau altele.

NU RATA SUPER OFERTA !

Pentru programari si detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0746921536 || 0752654811, sau apasa click pe CERE OFERTA.

cere oferta pret foto video nuta botez majorat

CABINA VIDEO  360° BOOTH  YASMIN FANTASY CREEAZĂ CONȚINUT PUTERNIC PENTRU REȚELELE DE SOCIALIZARE

Videourile pot fi personalizate în funcție de fiecare eveniment în parte. De la alegerea muzicii de pe fundal, la format sau overlays, ne dorim să oferim o experiența unică pentru fiecare client în parte.

Imediat după ce invitații au creat un video 360,  acesta poate fi trimis direct pe telefon și ulterior distribuit pe social media.

Le oferim invitaților voștri o experiență inedită, captând trăirile și emoțiile lor în videoclipuri de câteva secunde.

Pe scurt, voi vă ocupați cu distracția, iar noi ne asigurăm că vă veți aminti de cele mai tari momente.

LA CE EVENIMENTE ESTE POTRIVIT

 360° BOOTH  YASMIN FANTASY

 Închiriază   360° Booth Yasmin Fantasy pentru un party memorabil fie el nuntă,botez, majorat, aniversare sau petrecerea de crăciun a companiei.

  • foloseste 360°  Booth  Yasmin Fantasy pentru o campanie de activare
  • ajuta-te de 360° Video Booth pentru ati promova brandul
  • alege ” Cabina Video 360° ” atunci cand vrei ceva diferit la evenimentul tau
  • adu 360°  Booth Yasmin Fantasy  la evenimentul tau pentru vizibilitate online
  • 360°  Booth  Yasmin Fantasy pentru o lansare de produs originala

CUM FUNCȚIONEAZĂ CABINA VIDEO

360° Video Booth – Yasmin Fantasy

 

Principiul este simplu și de efect maxim.
Brațul device-ului care este mobil, se vă învârti în jurul participanților urcați pe platformă și va înregistra mișcările invitaților din toate unghiurile.

Platforma este suficient de mare pentru a găzdui până la 6 persoane. Ea suportă o greutate de până la 450 kg. Pentru a obține clipuri cât mai haioase și dinamice invitații pot folosi confetti, pistoale cu baloane de săpun sau recuzită de party, props-uri, pălării sau ochelari.

După oprirea brațului, invitații sunt invitați să scaneze un QR code care îi vă duce către galeria de unde își pot descarcă în propriul device filmuletul abia înregistrat. Cu link-ul galeriei salvat invitații pot accesa clipurile și le pot salva ori de cate ori se urca pe platformă fară a mai fi nevoiți să scaneze QR-ul din nou. Acest link rămâne valabil 30 zile, astfel orice invitat care nu și-a salvat clipurile o poate face ulterior.

CLIPURILE POT FI PERSONZALIZATE?

Pe filmările rezultate la 360° Booth  Yasmin Fantasy se poate adăuga personalizare grafică în funcție de tematica evenimentului atât statică cât și dinamică.

Elemente de branding, logo, monograme sau elemente grafice din invitații pot fi adăugate pentru a îmbunătăți și personaliza clipurile rezultate.

După stabilirea elementelor grafice vom face o simulare pentru ați arăta dinainte cum vor arăta clipurile, astfel vei ști de la început care va fi rezultatul.

Pentru că orice film are și o coloană sonoră, nici clipurile făcute la acest device nu fac excepție. Putem adăuga sunet pe clipuri și iți punem la dispoziție exemple din care poți alege.

De ce ar trebui sa alegi un fotograf profesionist pentru evenimentele importante din viata ta!
Prev Post De ce ar trebui sa alegi un fotograf profesionist pentru evenimentele importante din viata ta!
Proiectul Catalogul afacerilor arădene – aradoficial.ro
Next Post Proiectul Catalogul afacerilor arădene – aradoficial.ro
Comment 1

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *