Batalionul 191 Infanterie deschide porțile Cetății Aradului pentru a sărbători Ziua Forțelor Terestre

  • 0

Batalionul 191 Infanterie deschide porțile Cetății Aradului pentru a sărbători Ziua Forțelor Terestre

Într-o zi dedicată onoarei și tradițiilor militare, Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” își deschide porțile pentru a invita cetățenii județului Arad și nu numai, să participe la o experiență specială în cadrul celebrării Zilei Forțelor Terestre.

Astfel, în data de 23 Aprilie 2024, batalionul organizează cu fast Ziua Porților Deschise la Cetatea Aradului, unde Sala Tradițiilor de Luptă își așteaptă cu brațele deschise vizitatorii dornici să descopere istoria și moștenirea militară a unității.

Invitația către comunitate:

Locotenentul Octavian Corbei, purtător de cuvânt al batalionului, transmite o invitație caldă și deschisă tuturor celor interesați să exploreze Sala Tradițiilor de Luptă. Accesul în Cetatea Aradului este permis în intervalul orar 12:00-15:00, iar participanții sunt rugați să prezinte cartea de identitate la intrare.

Oportunitatea de a descoperi istoria și tradițiile militare:

Cetatea Aradului devine astfel locul de întâlnire pentru o experiență memorabilă în care vizitatorii vor avea ocazia să se apropie de moștenirea militară a batalionului și să exploreze Sala Tradițiilor de Luptă, un spațiu dedicat istoriei, curajului și sacrificiului.

O sărbătoare a spiritului militar și al comunității:

Evenimentul marchează nu doar Ziua Forțelor Terestre, ci și spiritul de comunitate și respect pentru tradițiile militare, oferind oportunitatea cetățenilor de a se conecta cu istoria și valorile batalionului.

Așadar, în contextul unei zile speciale dedicate forțelor terestre, Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” își deschide ușile pentru a împărtăși o bucată din istoria sa și pentru a întâmpina cu bucurie și respect toți cei care doresc să se alăture în celebrarea acestei sărbători militare importante.

Încurajarea zilei pentru tine
Prev Post Încurajarea zilei pentru tine
Complexul Muzeal Arad găzduiește o serie de evenimente culturale și educaționale
Next Post Complexul Muzeal Arad găzduiește o serie de evenimente culturale și educaționale

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *