Alexander Zverev se califică în optimile de finală la Monte Carlo

  • 0

Alexander Zverev strălucește la Monte Carlo, calificare în optimile de finală în stil impresionant

Tenismanul german Alexander Zverev a demonstrat încă o dată abilitățile sale de excepție pe terenul de tenis, calificându-se în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo. Într-un meci din runda a doua, Zverev l-a învins pe austriacul Sebastian Ofner cu un scor categoric de 6-3, 6-4, consolidându-și poziția ca numărul cinci mondial.

Următoarea confruntare a lui Zverev în această competiție va fi împotriva câștigătorului dintre argentinianul Tomas Etcheverry și grecul Stefanos Tsitsipas, dublu campion la Monte Carlo în anii 2021 și 2022. Duelul se anunță a fi unul incitant, oferind fanilor tenisului o perspectivă fascinantă.

În optimile de finală s-au mai calificat și alte nume sonore din lumea tenisului. Printre aceștia se numără sârbul Novak Djokovic și italianul Lorenzo Musetti, care vor fi adversari în această fază, precum și compatriotul lui Zverev, Jan-Lennard Struff.

De asemenea, francezul Gael Monfils, finalist în 2016 în Principat, și-a asigurat un loc în turul secund după o victorie în trei seturi în fața australianului Aleksandar Vukic, cu scorul de 6-7 (7/9), 6-3, 7-5.

Rezultatele înregistrate marți la Monte Carlo au confirmat un nivel ridicat de competiție în cadrul acestui prestigios turneu. Printre rezultatele notabile se numără victoria lui Alex De Minaur din Australia în fața lui Stan Wawrinka din Elveția, cu un clar 6-3, 6-0, și succesul chinezului Zhizhen Zhang împotriva americanului Marcos Giron, după un meci intens cu scorul final de 6-4, 3-6, 6-3.

Hubert Hurkacz din Polonia și-a asigurat și el un loc în turul următor, trecând de Jack Draper din Marea Britanie într-un meci echilibrat care a necesitat un set decisiv, scorul final fiind 6-4, 3-6, 7-6 (7/2).

Astfel, Monte Carlo rămâne un teren de luptă pentru cei mai buni tenismeni din lume, iar evoluțiile lor sunt așteptate cu mare interes de către fanii acestui sport minunat.

Universitatea Politehnică Timişoara obține atestatul de “Societate prestatoare de servicii energetice pentru industrie”
Prev Post Universitatea Politehnică Timişoara obține atestatul de “Societate prestatoare de servicii energetice pentru industrie”
Rodica Mandache, premiată pentru excelență
Next Post Rodica Mandache, premiată pentru excelență

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *