Primăria Municipiului Arad anunță o serie de acțiuni de curățenie stradală și igienizare a sistemelor de semaforizare și siguranță rutieră care vor avea loc în perioada următoare. Primul tronson care va beneficia de această intervenție este Bulevardul Nicolae Titulescu, zona Maranata – pod Micălaca 300.

În data de 17 august 2023, începând cu orele 18:00 și până la 5:00 dimineața, Primăria Municipiului Arad în colaborare cu operatorul de salubrizare stradală va interveni pe sensul de mers Maranata – pod Micălaca 300, pe partea dreaptă a bulevardului. Această acțiune va implica curățarea manuală a rigolelor, măturarea manuală și mecanizată, precum și spălarea manuală și mecanizată a carosabilului și a bordurilor.

Pentru a asigura desfășurarea eficientă și sigură a acestei activități, cetățenii sunt rugați să evite parcatul autovehiculelor pe toată lungimea arterei afectate de curățenie în intervalul menționat (18:00 – 5:00). În cazul în care autovehiculele parcate îngreunează activitatea de salubrizare, acestea vor fi ridicate temporar pentru a permite efectuarea operațiunilor de curățenie. Detergenții utilizați în procesul de curățenie mecanizată ar putea afecta caroseria autoturismelor, astfel că este important să se respecte aceste indicații.

În ziua următoare, respectiv vineri, 18 august 2023, în același interval orar de la 18:00 la 5:00 dimineața, se va interveni pe sensul de mers pod Micălaca 300 – Maranata, pe partea stângă a Bulevardului Titulescu.

Aceste acțiuni vor implica participarea reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Arad, ai S.C. Recons S.A. și ai Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Municipiului Arad, pentru a asigura coordonarea optimă a procesului și pentru a minimiza eventualele neplăceri pentru cetățeni.

Primăria Municipiului Arad recunoaște posibilul disconfort pe care îl pot genera utilajele de curățenie, dar își invită cetățenii să se alăture efortului comun de menținere a curățeniei și să sprijine aceste inițiative pentru a crea un mediu urban mai curat și mai plăcut pentru toți locuitorii.

Articolul precedentLipova – Transformarea Orașului cu Proiecte Ambițioase
Articolul următorComplexul Muzeal Arad – 130 de ani de patrimoniu și cultură deschisă publicului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.