Acțiune de amploare a Poliției. Un bărbat din Vărădia de Mureș, arestat pentru violență în familie

  • 0

Acțiune de amploare a Poliției. Un bărbat din Vărădia de Mureș, arestat pentru violență în familie

În dimineața zilei de 20 aprilie, sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, a fost desfășurată o acțiune de amploare, în care au fost angrenate efective ale Poliției orașului Lipova, Secția 7 Rurală Lipova, Secția 8 Rurală Săvârșin, Serviciul Rutier, Biroul pentru Protecția Animalelor și luptători S.A.S..

În cadrul activităților, au fost legitimate 216 persoane, din care 20 au fost testate pentru consum de alcool și droguri. Opt persoane au fost conduse la secția de poliție, pentru clarificări suplimentare, fiind amprentate de polițiștii criminaliști.

Totodată au fost verificate 196 de autovehicule, dintre care mai multe transporturi de material lemnos.

De asemenea, polițiștii au controlat și patru societăți comerciale, din punct de vedere al legalității tranzacțiilor efectuate, precum și al sistemelor de securitate. Au fost verificați 5 agenți de securitate.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 122 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 72.500 de lei și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Așadar, ca urmare a verificărilor efectuate prin aplicația eDAC, polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au identificat un bărbat de 36 de ani, din Vărădia de Mureș, pe numele căruia, magistrații Judecătoriei Lipova au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de 2 ani și o lună, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și violare de domiciliu.

Bărbatul a fost încarcerat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în Penitenciarul Arad.

În urma verificării unui transport de material lemnos, au fost confiscați valoric aproximativ 3,90 metri cubi de material lemnos, în valore de aproximativ 847 de lei, pentru lipsa documentelor de proveniență a lemnului. A fost aplicată o sancțiune contravențională, conform Legii 171/2010, unui bărbat de 37 de ani, din Bârzava.

Aceste acțiuni au caracter periodic, și se desfășoară în toate zonele din județ.

Încurajarea zilei pentru tine
Prev Post Încurajarea zilei pentru tine
Spune-mi ce te doare și îți voi spune ce emoție ții blocată în interiorul tău..
Next Post Spune-mi ce te doare și îți voi spune ce emoție ții blocată în interiorul tău..

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *